06 / 2008 - 24/04/2024 21:14

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

123
Ваканция...Е и...?

(Дата: 2008-07-03) || (Брой: 06 / 2008) || Автор: ДАРБИ

Дойде! Най-после я дочакахме! Голямата ваканция!!!
Цяла учебна година - още от месец септември, учениците са вперили поглед в края й. Край на мъките им, край на досадните уроци, край на изпитванията.
Ще кажете- нищо ново. Така е било, така и ще бъде.
И все пак има и нещо ново, което витае във въздуха. Може би все още не сме го осмислили, може би все още не сме го приели, но то упорито нахлува в живота ни и ни принуждава да го следваме.

Всъщност, времето на ваканцията може да се окаже за вас най-усилното.
Днес всички сме наясно, че образованието в България не е кой знае какво. Тук няма да говорим за политика, нито за недомислиците, нито за измислиците. Тук ще говорим за бъдещето. А всеки здравомислещ човек знае, че бъдеще се гради с добро образование.
Въпросът е къде можеш да го получиш.
Все по-голям брой млади хора се насочват към образование в чужбина, но за да успееш там, е необходимо да положиш достатъчно труд, а той изисква дисциплина и постоянство.
"Боже,-ще проплаче някой, току-що вкусил от ваканцията, ученик- пак проповед!"
Но преди да се откажете да четете само за миг се отдайте на мечтите си и се вижте такъв, какъвто искате да бъдете след пет- десет години. И повярвайте- всичко е възможно! Просто трябва да действате СЕГА!
Времето на ваканцията не е време за губене, не е време само за море и купони. То е време, когато се градят основите на вашето бъдеще. Можете да изберете летни езикови програми, проучване на възможностите за кандидатстване в чужбина, стажантски програми, работа в сферата, в която искате да се реализирате. Сега можете да правите това, което харесвате и да напредвате в посоката, която сте избрали.
Май ще излезе, че ваканциите са по-страшни от училището. Вярно, че училището не е кой знае колко интересно, а и непрекъснато искат нещо от теб, но през ваканцията вие сами носите отговорността за себе си- за това какво ще се случи с вас днес, утре, догодина. Всичко зависи от вас.
А ние?
Ние сме тук, за да ви помогнем!
Свържете се с нас и споделете своите проекти за вашето езиково образование у нас и в чужбина, разкажете ни мечтите си и ние ще ви подкрепяме по пътя на тяхната реализация.
Действайте СЕГА!

Екипът на Консултантска къща „Дарби”
София 1000, ул. Алабин 2
Тел.9880340; 9881082
e-mail:eshsa@einet.bg
www.darbi.eu

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11