01 / 2009 - 22/03/2023 18:12

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

149
Пътят...

(Дата: 2009-01-20) || (Брой: 01 / 2009) || Автор: ДАРБИ


Свикнали сме с известното сравнение на живота с път, който трябва да бъде извървян. Рядко, обаче, се замисляме за хората, които ни насочват и водят по този път. Обикновено казваме, че това са родителите, приятелите, но понякога важни за нас се оказват други, които неочаквано ни подават ръка, даряват ни със собствения си ентусиазъм, с нестихващата си енергия, вдъхват ни увереност и воля за успех.
Ще кажете: „В днешния свят едва ли има много такива?"
Повярвайте, има ги-тях, носещите в себе си искрата на възрожденската вяра в силата на знанието и в способностите на младите хора в България. Те остават в сянката на нашето щастие от поредната осъществена крачка по пътя ни-скромни, споделящи радостта ни, наши спътници.
Всеки човек има своите водачи. За мнозина такива се оказаха работещите в екипа на Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби".
За „Дарби" началото на Новата година е свързано с усилена работа по подготовка, организация и осъществяване на януарското издание на Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина", което ще се проведе на 24-25.01.2009г. в хотел „Радисън" в гр.София и на 26-27.01. 2009г. в морската ни столица -гр.Варна, издаването на новия каталог „Езикови курсове и образование в чужбина" и всички останали инициативи, които ще откриете в Календара на Консултантската къща.Въпреки напрежението, онова, което прави впечатление е възрожденският ентусиазъм и неизчерпаемата енергия на работещите там.

 Г-жо Илиева, каква е двигателната сила, която кара Вас и Вашите сътрудници да продължавате с такава упоритост своята нелека дейност, свързана с реализирането на мечтите на другите?

-Вярвам, че енергията е най-важното нещо в природата. Енергийните потоци са навсякъде. Те струят! Можеш да ги усетиш и уловиш! Можеш да ги насочиш и използваш, за да твориш и развиваш-себе си и света около себе си! Ние се ръководим от силна енергия-желанието за отдаване на знание.

Работата на Консултантска къща „Дарби" се отличава с несекваща творческа активност и широка социална дейност. Как успявате да се справите с толкова много и разнообразни задачи?
-Наш водач е Любовта. Всяка отдадена любов поражда любов. Благодарността, признателността, доверието на тези, на които сме помогнали да осъществят желанията си, ни зареждат с още по-силна енергия, която ни помага. Ние познаваме силата на знанието и мисълта, която ни е движила и продължава да ни движи е в посока на позитивното възприемане на заобикалящия ни свят чрез магията на езика или дългосрочното академично обучение.

Какво е Вашето послание към младите хора за Новата 2009г.?
-Екипът на Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби" Ви подава ръка, за да Ви води по Вашия път и с Вашето темпо, но при най-малка съпротивителна сила, към енергийно наситения свят на познанието.


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11