07 / 2009 - 22/03/2023 19:06

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

202
С печат за качество от „Дарби”

(Дата: 2009-09-17) || (Брой: 07 / 2009) || Автор: Дарби

Отново се срещаме през септември и мислите ни отново са отправени към вас-нашите деца-радостни и безгрижни, събрали в малките си шепи целия оптимизъм на този свят. Молитвено си казваме: „Да са ни живи и здрави и, дай Боже, щастливи!” Но за щастието трябва да си готов. То е като птичка, кацнала за миг на рамото, която всеки момент ще хвръкне в небесата. Имаш шанса да я уловиш, имаш шанса да постигнеш целите си.
Целта на екипа на в. „Взор” винаги е била да ви поднесе най-точната и полезна за вас информация, така че да сте готови. Затова този брой посветихме на инициативите на Консултантска къща и Фондация „Дарби”, които са насочени към вас. Всяка една от тях ще намери своето място и време, за да ви помогне  по пътя към успеха.
Разбира се, в рамките на един брой на вестника не бихме могли да представим цялото многообразие от инициативи, програми, събития, които са подготвени за Вас. Те са насочени към всеки, които иска да научи повече, да може повече, да се докосне до нещо ново. И през тази година календарът на „Дарби” е изключително наситен. С „Дарби” всеки намира и сериозна подготовка, и реализиране на мечти, и доказване на възможности и забавления. И ако днес не можем да ви разкажем за всичко, то, обещаваме ви, във всеки следващ брой да ви предоставяме повече информация за всичко предстоящо или вече отминало в „света на Дарби”


 По традиция ще насочим вниманието си първо към онези събития, които са предвидени като част от „Кандидатстудентска кампания 2010-2011”.
На вас, дванадесетокласници, ви предстои една особено динамична учебна година-не само трябва да я завършите успешно, не само трябва да положите матури, но и трябва да вземете най-важното решение в досегашния си живот: „Какво искам да правя оттук нататък? Къде да продължа образованието си?” Знаем, че няма да ви е лесно, затова ви съветваме да се включите в инициативите на Консултантска къща „Дарби”, които ще ви помогнат във вашата професионална ориентация, във вашия избор и в практическото реализиране на мечтите ви.
Съветваме ви да посетите:
-новата инициатива на Консултантска къща „Дарби”- Workshop за кандидат-студенти, която стартира на 09 октомври 2010г.. Тя цели да ви бъде предоставена практическа информация за начините за кандидатстване в чужбина. По време на работните срещи ще имате възможност да се запознаете с особеностите на он-лайн регистрацията, ще получите полезни съвети за това как да подготвите своите документи, ще можете да получите конкретен отговор на конкретен въпрос от консултантите на „Дарби”. Повече за събитието можете да научите от сайта на „Дарби”  www.darbi.eu
-„Отворени врати” в офисите на „Дарби”-в гр. София и в гр. Варна, на които ще се срещнете с консултантите на „Дарби”. Периодично, в рамките на учебната година, офисите на „Дарби” са отворени за тези, които се нуждаят от допълнителна информация, които се колебаят. Такива дни ще бъдат насрочени непосредствено след 
Workshop-а, за да имате възможност в по-спокойна обстановка да зададете вълнуващите ви въпроси и да получите по-обстоен отговор. Всеки един от тези съботни дни на „Отворени врати” ще се проведе с конкретна насоченост. Затова следете внимателно сайта www.darbi.eu, където ще можете да се ориентирате в темите и да посетите офисите в деня, който е определен за консултация по дадена проблематика. Съветваме ви също така да се обадите предварително в Консултантска къща „Дарби”, за да заявите участието си в „Отворените врати”.
-Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина”-24 и 25 октомври в гр.София  и на 27 октомври във гр. Варна, по време на които можете да осъществите директен контакт с представители на чуждестранни образователни институции- виж www.darbi.eu
-Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина”-30 и 31 януари в гр. София и 1 и 2 февруари в гр. Варна- виж www.darbi.eu .Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” се превърна вече в традиционно за жителите на столицата. Всички бъдещи студенти с нетърпение го очакват, тъй като то вече доказа  високите стандарти, към които се придържа. Всяка година в него се включват все нови и нови образователни институции от чужбина, чиито представители са готови да направят по-лек пътя на кандидатстване за вас.
За втора година изложението ще се проведе и в морската ни столица Варна. Това решение на организаторите беше следствие на големия интерес на учащите се там.
Със своите изложения Консултантска къща „Дарби” цели да бъде по-близо до вас, до вашите проблеми и очаквания.
Почувствайте грижата на „Дарби” за вас и вашето бъдеще….            
За повече информация можете да се обърнете към консултантите на „Дарби” на телефон 988 03 40.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11