08 / 2009 - 22/03/2023 17:15

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

210
Да надскочим стоте процента

(Дата: 2009-10-15) || (Брой: 08 / 2009) || Автор: Дарби

 В съвременния свят, за да получиш признание за работата си, трябва да си не просто перфектен. Трябва да си повече от перфектен. Повярвайте ми и това се учи-с постоянство, всеки ден, но трябва да си подготвен за това предизвикателство. В тази посока от години работи Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби”. За философията, която ръководи дейността на „Дарби”, която поддържа високия дух на нейните консултанти и ги обединява в сплотен, целенасочен и уверен екип, успяхме да поговорим с управителя на Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби”-г-жа Б. Илиева.


- Г-жо  Илиева, като управител  Вие сте в основата на всички инициативи и концепции на „Дарби”. Какво поддържа Вашия новаторски дух?

- Онова, което винаги ме е ръководило, е желанието да помогна на всяко българско дете, което ясно си е определило целите и е готово да се бори за тяхното постигане. И не само да помогна, но и да го поведа по най-добрия за него път.

- Каква е тайната на вашия успех при значетелната конкуренция в тази област?

-Преди всичко ние се стремим да осигурим на всеки, който ни се е доверил качествено образование, съобразено с най-високите европейски стандарти и критерии. Подборът на средни бординг училища и университети се извършва индивидуално, за всеки отделен случай спрямо желанието на ученика, спрямо неговите възможности, спрямо най-добрите предложения в търсената област в съответната държава, спрямо програмите на специалността. Това е най-важното ни послание към всички, които са решили да се обърнат към нас-Подборът се прави само и единствено за Вас!

Друг важен елемент на подбора включва възможностите за реализация след завършването на съответната степен- какво е качеството на получаваното образование; какви умения се придобиват в процеса на обучение и какви теоретични познания; какви области на професионална реализация са възможни, защото грижата за нашите доверители е комплексна. Тя не приключва с техния прием в учебно заведение, нито с настаняването, нито със записването-ние сме насреща във всеки един момент, в който те се нуждаят от помощ и съвет.

- Предстои провеждането на Седмото издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина”. Във връзка с това какво е Вашето обръщение към нашите читатели?

- Съветвам всички, които имат интерес, да посетят Изложенията в София и Варна, както и информационните дни в различни градове на България. Нашето изложение е единственото, което предоставя информация за възможностите за обучение в цяла Европа, САЩ и Канада. На него се срещат хора, мислещи в една посока-хора, стремящи се към висока кариера и хора, готови да я предложат- конкретно за всеки един посетител. За да помогнем за реализацията на всеки, той трябва да е готов да надскочи своите 100%. С нас това е възможно, защото да надскочиш стоте си процента сега, означава сигурно твое бъдеще утре. Ние сме готови да подготвим всеки един учащ се за това, но тяхно е желанието и непримиримостта.         

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11