09 / 2009 - 27/02/2024 07:59

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

218
Сграбчи своята възможност!

(Дата: 2009-11-16) || (Брой: 09 / 2009) || Автор: Дарби

Сред множеството информация, която преминава в пространството около нас, ние често пропускаме онази, която може да промени живота ни. Амбицията на екипа на в. Взор е да насочи вниманието Ви именно към онази-важната, новина, която може да отвори нова врата за Вас-нашите читатели. Днес се обръщаме към тези, които се интересуват от средно образование в чужбина.


За осма поредна година Консултантска къща „Дарби” и нейният партньор Brooke House College предлагат възможност за български ученици да продължат средното си образование във Великобритания. Това е инициатива с дълбок социален смисъл, защото прави много по-достъпно английското образование, спечелило заслужен престиж в цял свят. От това предложение в течение на годините са се възползвали редица български ученици, някои от които продължиха образованието си в престижни висши учебни заведения като:

Георги Латев, който от есента на 2009 е студент по MEng Computing в Imperial College London,

Мартин Гатев, който от есента на 2009 е студент по BSc Information Technology for Business Management в Loughborough University и др.

 Стипендианти на колежа, участвали и спечелили анонсирания от „Дарби” и Brooke House College конкурс, са Йоана Ропова, Цветян Петков, Петя Караколева, Сарит Стоилова, Симеон Симеонов, Боряна Пейчева, Теодора Делчева, Робин Вираг, Радослав Антонов, Анася Стоянова, Кристиян Илиев, Петър Витанов, Иво Далчев, Боби Аврамов, Августина Пейчева, Мила Янкулова, Тома Томов, Константина Евтимова, Виктор Томов, Георги Христов, Валентин Иванов, Румен Даскалов, Игнат Байкушев. 

И вие можете да се възползвате от тази възможност като се включите в: 

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ
 BROOKE HOUSE COLLEGE 
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
2010

 

 

За най-добрите, за академично подготвените, за отлично владеещите английски език, за лидери, за бъдещи мотивирани млади хора
Brooke House College, училище за средно образование в Англия и Консултантска къща за образование в чужбина “Дарби”
обявяват  конкурс за
           Академични стипендии в размер от 50% до 20%. 


♦ Стипендиите важат за всяка от годините, през които ученика се обучава в колежа и са част от годишната такса
♦ Кандидатите трябва да са на възраст от 14 до 18 години.

♦ На 29 и 30 май 2010 година в София Brooke House College ще проведе изпит по английски (писмено и устно) и по математика (писмено)

♦ Размерът на стипендиите зависи от резултатите от положените изпити


Подгответе се навреме.

За да ви помогнем в подготовката за участие в конкурса Консултантската къща за образование в чужбина “Дарби” организира безплатно за вас всеки четвъртък

Трейнинг – ориентация /03.12.2009г./
:
♦ Запознаване с английската образователна система
♦Подготовка на вашето автобиографично есе

♦ Ориентиране в материала по математика и английски език, включен в изпитите
 
Осигуряване по желание на допълнителни занимания по математика
♦ При направена регистрация ще получите подробна информация за  трейнинга
 
Brooke House College организира за всички участници в конкурса дни на отворените врати
:.
♦ През пролетта ще можете да посетите и разгледате училището, да участвате в някои от учебните часове, да се запознаете с  възможностите за настаняване на учениците, да опитате храната, да видите възможностите за спорт и условията, които предлага футболната академия на Brooke House College на своите ученици

♦ Това посещение ще можете да осъществите с помощта на Консултантската къща за образование в чужбина “Дарби” 

За информация и записвания: “ДАРБИ” Консултантска къща за образование в чужбина - София 1000, Алабин 2, тел. 02/ 988 03 40, eshsa@einet.bg, www.darbi.eu

Варна 9000, Д, Чинтулов 14, тел. 052 632 001,  officevarna@darbi.eu, www.darbi.eu

 

Brookе House College е основан преди 40 години и е известно частно бординг училище. Приема ученици между 14 и 21 години и осигурява качествено английско образование на чуждестранни възпитаници, които искат да кандидатстват в университет във Великобритания. Brooke House College е признат от „British Acreditational Council” (BAC) и е член на „Conference of Independent Further Education” (CIFE). Радва се на завидна репутация и на традиционно отлична академична работа. В последните години средно около 98% от завършилите Brooke House College успешно са кандидатствали в Британски университети. Възпитаницита му продължават обучението си в най-различни области - медицина, право, архитектура, бизнес, икономика, счетоводство, информационни технологии, психология и много други. Като цяло те предпочитат учебни заведения в градове като Оксфорд, Кеймбридж, Бристол, Кардиф, Лондонското Училище по икономика, “Империал Колидж”. Колежът предлага и подготовката на ученици за университети в САЩ.
Колежът се намира в красив, традиционен английски малък град - Маркет Харбъроу, който е на един час път с влак северно от Лондон и на час и половина от главното международно летище Лондон Хийтроу. През своята четиридесет годишна история Brooke House е развил репутацията на учебно заведение с отлични академични резултати, както и с грижовната си и гостоприемна среда. 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11