1 / 2010 - 24/04/2024 22:18

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

241
Този, който променя света!

(Дата: 2010-01-18) || (Брой: 1 / 2010) || Автор: Дарби

 Eто я! Най-после дойде Новата година-чакана, желана, прекрасна в ефирната рокля на надеждата.
И сега, както си му е редът, е време за пожелания. Г-жа Бистра Илиева ще Ви поднесе пожеланието на Консултантска къща „Дарби” и ще представи инициативите, които саподготвени за Вас през новата година:
„Нашето пожелание няма да е стандартно. То изразява нашата лична позиция и изцяло зависи от вас.
Пожелаваме ви да започнете да виждате красотата, която съществува в сърцата на заобикалящите ни хора. Твърде често забравяме за това. Добре би било да си напомним, че в света, в човешкото сърце има много доброта и благост. Ако не вярвате в това, оставете вестника си, изключете телевизора, разходете се из собствения си квартал и вижте-жената, която обучава колега в нови за него неща, другата, която отива в болницата, за да посети своя близка, мъжът, който успокоява и ободрява приятел в труден за него час и пр...
Удивени ли сте? Не знаехте ли, че светът е прекрасно място, където всеки носи добротата в себе си?


Някой някога е казал, че животът е изкуство. Всеки от нас е художник, а нашият живот е нашата картина. Ние рисуваме тази картина с различни бои и образи по собствен избор и виждане. Ние творим живота си в съответствие с решителността си, възгледите и разбиранията си.
Животът на всеки човек е уникален. И най-великият шедьовър, който може да се създаде-това е добре изживяния живот.Забавлявайте се, преуспявайте, бъдете този, който променя света!
Ние вярваме във вас и сме готови да ви помогнем във вашия избор!
За вас, водена от желанието да ви предостави повече ценна и необходима информация, за да нарисувате по-лесно вашата картина, Консултантска къща “Дарби” стартира от началото на Новата година следните инициативи.

Изложения:
30 – 31.01 - „Отворени врати за образование в чужбина”, София
02.02 - „Отворени врати за образование в чужбина”, Варна

Традиционните изложения на Консултантска къща „Дарби” са едно от най-значимите събития в областта на възможностите за образование и езиково обучение  в чужбина. Те се провеждат в края на месец октомври и началото на месец ноември и в края на месец януари и началото на месец февруари. На тях се осъществява директна среща с представители на учебни заведения и езикови центрове от цял свят. Те са чакани и широко посещавани от заинтересовани от тази проблематика от цяла България.

Съботен гид: Език, Училище, Университет
Тази инициатива има като задача да предостави възможност в удобно време-в съботния ден да се проведат цялостни представяния на образованието в различни държави според езика на обучение, както и консултации по конкретни запитвания. Те ще се провеждат ежемесечно с различна насоченост към определени държави.

Детска академия
Детската академия на „Дарби” цели да подпомогне етическото и естетическо възпитание на подрастващите, както и развитието на допълнителни умения.  В една неформална обстановка, съчетала изящество и усещане за уют ще се разглеждат различни теми, важни за младото поколение. Академията ще се провежда всеки месец по предварително обявен график и план на темите.

VIP Клуб Дарби
Клубът е създаден, за да задоволи интереса на родителите по отношение на възможностите за образование в чужбина. Ще се представят различни теми като се предвижда на сесиите да присъстват представители на институции или обучавали се в дадени учебни заведения. Така от първа ръка родителите могат да се запознаят с условията на живот и други особености на живота в чужбина.

Нови каталози на Дарби
За да направи информацията по-достъпна до Вас „Дарби” неизменно отпечатва своите каталози. През месец януари ще излезе от печат „Езикови програми и образование в чужбина” 2010г. Другите можете да очаквате в хода на годината. Винаги можете да ги получите от офисите на “Дарби” или да поискате да ви ги изпратят.
Повече информация за тези инициативи можете да намерите в календара на „Дарби” или на телефон 02/988 03 40.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11