3 / 2010 - 22/03/2023 18:44

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

254
Уют и удобство в сърцето на София

(Дата: 2010-03-16) || (Брой: 3 / 2010) || Автор: Дарби

Свободното от училище време е най-обичаното от децата, затова и ваканциите са най-трепетно очакваните дни в годината. Но тези часове и дни са често особено тежки  за родителите, които са затрупани с работа.

Всеки един би искал да мисли себе си за добър родител, но това включва и необходимостта да имаш достатъчно средства, за да осигуриш добър живот на своето дете. Така родителите неочаквано се изправят пред дилема: да се отдадат на възпитанието на своите деца и да напуснат работа или да работят и да потърсят алтернатива за запълване свободното време на малчуганите. Решението е лично и всеки трябва да го направи сам.

 

 В повечето случаи  изглежда, че избор няма. Трябва да се работи! Е където има баби и дядовци е по-лесно. Но където ги няма?... Тогава родителите се втурват обезумели да търсят възможни варианти. Една възможност е детегледачка. Най-разпространената представа за детегледачка е съседка пенсионерка, по възможност позната на семейството. Не излиза много скъпо, имате й доверие, но тя не е професионалист, пък и детето ви едва ли много ще се забавлява с нея. А все пак то е най-важно, нали?

Детето се нуждае от внимание и грижа! Детето се нуждае от предизвикателство! Детето се нуждае от игра! Родителите разбират това и винаги търсят най-доброто за своето дете.

Алтернативен вариант за тях са занималните. Но тук въпросът е каква да избереш. Ако е занималнята в училище, детето ще е със съучениците си, ще може да се забавлява. Но при по-голям брой деца, дали ще има някаква полза? Дали уроците ще са научени, а домашните написани? Дали някой ще му обръща внимание?
 
Или да се избере частна занималня, но тогава въпросите са от различен характер-квалифицирани ли са преподавателите там, какви ще се другите деца, какво ще учат децата освен задължителното за училище, достатъчно близо ли е до дома, до колко късно ще работи…


Толкова много въпроси, че чак да ти се завие свят! Кой казва, че е лесно да се направи избор?

Много родители са изправени пред тези проблеми. Именно за тях  ДАРБИ КОЛИДЖ -първият английски колеж на Cambridge  International Examinations Board в България подготви следващото предложение. Към колежа отваря врати ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА от 1 до 4 клас. Още от малки децата ще могат да се потопят в атмосферата на един британски колеж. За тях е предвидена програма с разнообразни учебни, културно-развлекателни и спортни дейности по модела на най-добрите английски училища за деца от 6 до 11г.

Занималнята предлага също интензивно обучение по разговорен английски език под ръководството на преподаватели-специалисти в работата с деца.

Формите на обучение са разнообразни, съобразени с Вашите изисквания-целодневна, полудневна или почасова.

Осигурете приятно и полезно занимание на вашето дете в неговото свободно време, осигурете сигурност и удобство за себе си в сърцето на София!

Повече информация можете да получите на телефони 02/988 03 40 и 02/983 35 89.  

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11