10/2011 - 22/03/2023 17:43

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

415
Пламъкът на Коледа!!!

(Дата: 2011-12-15) || (Брой: 10/2011) || Автор: Дарби

Коледа е един от най-светите и любими семейни празници. Празник на добротата, на мира и радостта, на мечтите и желанията, на надеждата за едно ново, по-добро начало. Малки и големи очакват вечерта с трепет и вълнение заобиколени от любимите си хора.

Най-истинското на празника е да се събере цялото семейство, защото това създава атмосферата и в това е същината – да си кажем и покажем, че се обичаме! Защото не е ли това най-святото чувство, не е ли в това магията на празника?!

Но има деца, които нямат семейства, които няма да дочакат подарък под елхата, която няма да имат!!! Нима за тях няма Коледа??? Нима за тях няма магия???

За тази магия сме нужни всички ние-хората, и нашите чувства и прекрасното усещане да бъдем добри. Да раздаваш добрина и да получаваш удовлетворение от това, че си направил някого щастлив, че си го накарал да се усмихне и да почувства в сърцето си топлината на Коледния пламък. Това всеки може да го направи, всеки!

Така че, направете Коледата вълшебна и топла! За вас и за онези, които нямат семейства, но имат още по-голяма нужда от вяра, надежда и любов. И от Коледния пламък!

На 19.12.2011г. от 10.30ч. в църквата „Св. Параскева” за пета поредна година ще се  проведе Коледно благотворително тържество, организирано от Фондация „Дарби” и Църковното настоятелство на храм „Св. Параскева”.

Вече няколко години в тази инициатива взимат участие ученици от столични училища и детски градини, представители на бизнес кръгове и много други-познати и непознати, разбрали най-главното - коледният подарък е повече от дар - той е израз на любовта и грижата.


Обръщаме се към Вас с покана да се включите в тази инициатива. Вниманието и любовта, с които се подготвя благотворителен коледен подарък, са израз на грижата за света изобщо и на разбирането за мястото на всеки един човек в този свят.

Всeки  може да се включи в инициативата с подарък или със средства. Даренията ще бъдат удостоверени със сертификат.

Събраните подаръци и дарения са предназначени за  Домовете за деца лишени от родителски грижи „Надежда”, София-деца ,дом „Радост”, с. Дрен и Дом за сираци „Св. Николай” Нови хан.

Вярваме, че ще се присъедините към тези усилия да направим света по-добър!

Очакваме ви на 19.12.2011г. от 10.30ч. в храм „Св. Параскева”-ул. „Г.С. Раковски” №58.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11