1/2012 - 22/03/2023 18:08

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

425
Все по-нагоре, все по-добре!

(Дата: 2012-01-16) || (Брой: 1/2012) || Автор: Дарби

В края на месец януари ще се проведе Тринадесетото издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина”.  Подготовката ангажира вниманието на целия екип на „Дарби” и въпреки това успяхме да вземем интервю от г-жа Бистра Илиева-управител на Консултантска къща „Дарби”, за да обобщи новите тенденции в областта на образованието и акцентите на това събитие.

 Г-жо Илиева, моля Ви да посочите акцентите на Тринадесетото изложение „Отворени врати за образование в чужбина”, което традиционно се провежда в хотел „Радисън”-София и хотел „Димят”-Варна.


С изложението на 28 и 29 януари в София и 31 януари във Варна Консултантска къща „Дарби” отново поставя акцент на кандидатстудентска кампания 2012-2013 година. Ние предоставяме възможност на българските ученици да придобият необходимата представа за начина на кандидатстване във висши учебни заведения в различни държави като Великобритания, Германия, Австрия, Франция, Белгия и много други. За цялостната информираност на кандидат-студентите ще работят както консултантите на „Дарби”, така и нашите гости от чужбина-представители на много елитни висши учебни заведения.


Какво бихте посъветвали българските кандидат-студенти, за да бъдат по-конкурентно способни?


Естествено трябва да се подготвят за придобиване на необходимите езикови сертификати. За всеки един млад човек е необходимо да придобие такива езикови познания, които биха му помогнали да се включи активно от първия ден в обучението на едно чуждестранно учебно заведение-било то средно или висше. С особена сила това важи за топ специалностите в света. Затова ние сме подготвили цялостна палитра от възможности за езиково обучение у нас и в чужбина.

В началото на Новата 2012г. Ви представяме нашия нов каталог „Езикови ваканции и курсове в чужбина”. Езикът, както и спортът, обединява хората, прави далечното близко и достъпно, открива нови хоризонти, създава приятелства. В нашия каталог ще намерите само малка част от многообразието от езикови програми и дестинации, които можем да Ви предложим.

Знаем, че всеки от Вас има свои проекти и цели и сме готови да бъдем Вашите лични консултанти по пътя на усъвършенстване на езиковите Ви умения и с доказания си професионализъм да Ви помогнем да отидете там, където предпочитате-на всеки от петте континента, във време, което е удобно за Вас, с програма, която ще Ви бъде от най-голяма полза! Очакваме Ви и сме готови за всяко предизвикателство-все по-нагоре, все по-добре!


 На Тринадесетото изложение Вие обръщате внимание и на средното образование!

За да може правилно да се насочи всеки кандидат е важно да се започне работа по визията за бъдещата му реализация достатъчно рано, което ще осигури и достатъчно ранна подготовка за кандидатстване.

Затова акцент на нашето изложение през тази година е и средното образование в пансионатни училища в чужбина. Такова образование е гаранция за изграждането на стабилна основа, която да осигури големи възможности за кандидатстване  в най-престижните висши учебни заведения в света.

Наистина и през тази година Вие предлагате множество стипендии за средно образование в чужбина.

Това вече се превърна в традиционен отличителен знак на изложенията на „Дарби, но искам да подчертая, че родителите ще получат информация и за възможности за средно образование в България с гарантирано качество и с професионална насоченост. Важно е родителите да инвестират сега в своите деца, за да осигурят тяхната бъдеща реализация

Благодаря Ви за интервюто, г-жо Илиева, и пожелавам успех на Тринадесетото изложение.

Благодаря.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11