7/2012 - 27/02/2024 08:28

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

479
Площад „Света Неделя” № 4

(Дата: 2012-09-17) || (Брой: 7/2012) || Автор: Дарби

Лятото лениво ни помахва за сбогом, а новата учебна година ентусиазирано потропва на вратата. В последните седмици трескавата подготовка за нейното посрещане навлезе във финалната си фаза. Тя никога не е просто рутина, защото обединява и концентрира усилията, емоциите и очакванията на толкова много хора-учители, готови да заемат отново местата си пред една шумна и палава публика, родители, търсещи най-доброто за своите деца, и главните участници-учениците.

Всеки със своите амбиции и надежди. Ако това е вярно за всяка образователна институция, то с двойна сила важи за всички, които работят, учат, квалифицират се или се доверяват на „Дарби”.


 Началото на новата 2012-2013г. е знаменателно за „Дарби”-тя отваря вратите си, за да предлага образователни и консултантски услуги, на ново място. Запомнете добре този адрес: пл. „Света Неделя” № 4. Той може да се окаже особено важен за всеки.

Във връзка с настъпилите промени потърсихме за интервю г-жа Бистра Илиева-управител на „Дарби”.

-Г-жо Илиева, какво означава за Вас преместването на ново място?

-Вие знаете, че „Дарби” винаги се е стремяла да предоставя комплекси услуги. Няма друга институция, която да предоставя цялата палитра образователни продукти-като се започне от повишаване езиковата компетентност, премине се през общообразователната подготовка на ниво средно образование според английската и българската образователна система, професионалното образование и специализираните консултантски услуги, обхващащи професионалната ориентация и възможностите за кандидатстване във висши учебни заведения в Европа и целия свят. Преместването ни дава възможност да направим по-лесен достъпа до всички наши услуги за тези, които са ни се доверили.

На площад „Света Неделя” № 4 ще можете да посетите Езиковия департамент на „Дарби” и да се запознаете с програмите, които той предлага. Тук вече се помещава и Английското бизнес училище и колеж „Евростандарт”. „Евростандарт” може да бъде полезно не само на търсещите качествено професионално средно образование за своите деца, но и за тези, които се нуждаят от краткосрочни курсове за професионална преквалификация. На желаещите да кандидатстват в чужбина консултантите на „Дарби” за висше образование ще окажат качествена и цялостна помощ. Тук е разположена и Фондация „Дарби” с нейната разнообразна дейност, и, разбира се-централният офис.

-Искате да кажете, че с едно посещение човек може да получи максимална информация, касаеща личностното му израстване?

-Целта ни винаги е била да подпомагаме личностното развитие. Нашите амбиции в тази посока са много големи. Безспорно по-лесно е да се дават съвети, но да се предостави образователен продукт, който гарантира качество е далеч по-трудно. Нашето желание е да помогнем на всеки за неговото израстване, подхождайки индивидуално, съобразно финансовите и академичните му възможности.

За нас е важно младите хора да бъдат конкурентноспособни в един глобален план и, съвместно с нашите чуждестранни партньори, да им предложим възможно най-добрия път за самореализация. Всеки, който ни посети на площад „Света Неделя”, ще може да се докосне до тази цялостна картина, която предлагаме-цялостен пакет от услуги и образователни програми за младите хора и техните родители.

-Благодаря Ви за отделеното време, г-жо Илиева, и желая Ви много успехи на новото място.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11