9/2012 - 27/02/2024 08:22

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

506
Направете необходимото за вашето бъдеще

(Дата: 2012-11-19) || (Брой: 9/2012) || Автор: Дарби

Месец ноември изглежда спокоен на фона на предстоящите, очаквани с нетърпение коледни празници, но той акумулира в себе си огромна енергия, която се реализира в следващите месеци. Разговорът ни с г-жа Бистра Илиева, беше насочен именно към това, как да не губим ценно време, подмамени от спокойствието на есента.


 -Г-жо Илиева, какво ще посъветвате нашите читатели, интересуващи се от кандидатстване в чужбина?

-Преди всичко искам да отбележа, че месец ноември е важен за кандидатстващите във висши учебни заведения, но и за тези, които се интересуват от средно образование в чужбина или от зимни езикови ваканции. Скъпи кандидат-студенти кампания 2012-2013 вече започна.

 Работата, която ви предстои, не е малко и изисква вашето сериозно внимание.Много от вас вече са направили своя избор и са предприели първите стъпки, за да реализират мечтите си.Но мнозина все още се колебаят. Не губете време! Ако ви е нужна помощ, достатъчно е само да я потърсите! За тези, които все още не са сигурни в избора си има решение.

 Консултантска къща „Дарби” е разработила цялостна стратегия за подбор на най-добрия за вас вариант. Първата стъпка, разбира се, е ваша. Трябва само да се обадите на телефоните на „Дарби” и да си запишете среща с консултанта, който ви е необходим. Първата консултация протича като приятелски разговор, в който вие научавате какви са стъпките, които трябва да предприемета, за да успеете във вашето начинание.
 


Ако не сте сигурни в специалността, можете да се възползвате от предлагания тест за професионална ориентация. На базата на вашите отговори, с помощта на компетентен психолог, ще се насочите към онази област, в която най-пълно ще се изявят вашите качества и ще постигнете най-цялостна реализация. След подбора на специалността идва особено важен момент-подбор на учебните заведения, в които да кандидатствате. Можете напълно да се доверите на консултантите на „Дарби”-те ще съобразят избора на институциите с всички ваши изисквания-класация в ранг-листа на университетите, възможности за финансиране, реализация на завършилите, битови и финансиови и други.

 И най-важното-последната дума винаги е ваша-вие ще бъдете тези, които окончателно ще решат къде да кандидатстват.Следва трудна за всеки кандидат-студент задача-подготовка на мотивационно писмо. През зимните месеци ще ви се наложи сериозно да концентрирате усилията си-предстои ви подготовка на документи, придобиване на езикови сертификати, ако нямате такива, и в същото време- подготовка за матури, за да покажете своите възможности и за да защитите правото си да бъдете студент в престижен университет.

И винаги, неизменно, в сълзите и гнева, в радостта и неочакваната приятна изненада-те ще са до вас-консултантите на „Дарби” - готови да ви помогнат, готови да понесат изблика на емоциите ви, готови да намерят изход и от най-заплетената ситуация. Те не се отказват, дори когато вие сте готови да се откажете.

- Освен висше образование в чужбина „Дарби” предлага помощ в областта на средното образование.
-Вторият важен акцент в работата на „ Дарби” е подпомагане на родителите при избор на средно училище за тяхното дете. Консултантите на „Дарби” ще ви помогнат да изберете измежду  утвърдени пансионатни училища в чужбина, да се запознаете с възможността за получаване на английска диплома за средно образование в България, за порфесионално образование в българско училище и перспективите, разкриващи се след получаването  на професионална диплома. Ще насочат вниманието и към езикови курсове у нас и в чужбина. С грижа и разбиране ще походят към всички ваши въпроси.

 На 24.11.2012г. в офиса на „Дарби” ще се проведат „Отворени врати” за всички, които се интересуват от средно образование и езикови ваканции. На този ден желаещите могат са се срещнат с представители на Дарби колидж-първото английско училище в България; ще се запознаят с възможностите за езиково обучение, предлагани от езиковия департамент на „Дарби”, ще могат да обсъдят възможностите за средно образование в чужбина и езикови ваканции в различни държави-групови и индивидуални. За посетилите ни сме приготвили и изненада.

-Ще я споделите ли с нас?
-Консултантска къща Дарби Организира фотоконкурс на тема „Незабравими мигове с Мечо“ Снимай се с нашето Мече и спечели езикова ваканция в чужбина. С тази инициатива започва коледната благотворителна компания на „Дарби”. Повече информация можете да получите от офиса на Дарби или от нашия сайт http://www.darbi.eu/. И на края моят съвет към всички е „Направете необходимото за вашето бъдеще сега!”


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11