10/2012 - 22/03/2023 17:38

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

507
Новогодишни подаръци!

(Дата: 2012-12-17) || (Брой: 10/2012) || Автор: Дарби

Честита Нова година! С много радост и вълнение очакваме това пожелание, защото Нова година винаги е била и ще бъде тържество на надеждата-за успех, за ново начало, за щастие. Тя е и заслужена награда за всичко свършено до тук.

И докато редим играчките по елхата си мислим за магичното усещане за уют и спокойствие, което ни носят Коледа и Нова година. Опаковаме и подреждаме подаръците, избрани с толкова много любов и внимание, и искаме те да предадат именно обичта, която даряваме с тях.

В навечерието на Коледните и Новогодишните празници потърсихме за поздрав към нашите читатели г-жа Бистра Илиева-управител на „Дарби”.

 -Здравейте, г-жо Илиева! Наближават празниците. Какви подаръци очаквате от Новата година?

- Всъщност, аз и моят екип очакваме подаръци още от тази година. Имам предвид, че Фондация „Дарби” за шеста поредна година реализира Благотворително тържество за деца в неравностойно положение. През годините видяхме резултата от нашите усилия и всяка година, в навечерието на Коледа, получаваме прекрасен подарък-щастливите детски усмивки, трескавите ръчички, отварящи подаръците, благодарните очички и звънките детски гласчета.Що се отнася до Новата година-очакваме я с нетърпение, защото тя ще финализира някои наши усилия и ще постави началото на нови.


-С какво ново ще ни изненада „Дарби” през 2013г.?

- Още в началото на годината ще отвори врати Детски алианс „Дарби”, който е ориентиран към най-малките. Това е и първият подарък от Новата година. Едно от основните направления в работата на Дарби е повишаване нивото на езикови умения.

Езиковият департамент изготви програма, насочена към ранното езиково обучение и ние сме готови  да я предложим на всеки заинтересован. А в края на месец януари ще се срещнем отново с всички, желаещи да получат качествено образование у нас и в чужбина, на традиционното изложение „Отворени врати за образование в чужбина”. На него ще бъде представена цялостна образователна палитра-средно образование, висше образование, езикова подготовка. Нашите консултанти са подготвени да отговорят на всички въпроси, които родители и кандидатстващи имат. Услугите, които предлагаме, са разнообразни и покриват целия процес на кандидатстване и прием.

Готови сме да подпомогнем кандидатите не само в езиковата подготовка, но и с онлайн обучение, реализирано от Дарби колидж, професионално образование в Евростандарт, подготовка на документи, портфолио, мотивационно писмо и др.

-Името на „Дарби” неизменно се свързва и с дейност за повишаване уменията на учениците и стимулиране на тяхното етично и морално възпитание.

-Това са основните задачи на Фондация „Дарби”. Предстои финалният кръг на Националната викторината „ Образование на бъдещето”. Регионалните кръгове бяха много оспорвани и сега с нетърпение очакваме финала. През месец май ще се проведе и Детският фестивал „Осанна във висините!”, а благотворителната ни дейност продължава през цялата година, благодарение на нашите партньори.

- И накрая-Вашите пожелания към нашите читатели!

-Пожелавам много здраве, щастие и успехи през Новата година! Нека тя ви донесе реализация на всички мечти. Нека късмета не ви напуска, но не забравяйте, че той идва при този, който е работил за него. Затова работете за бъдещето си, а ако се нуждаете от помощ и съвет, можете да се обърнете към нас. За много години!

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11