1/2013 - 22/03/2023 17:59

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

516
Нека бъдем партньори!

(Дата: 2013-01-15) || (Брой: 1/2013) || Автор: Дарби

Скъпи читатели, здравейте отново и честита Нова година! По традиция началото на Новата година в областта на образованието е свързана с провеждането на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина”.

През 2013г. то ще се проведе на 26-27 януари в София, хотел Радисън, и на 29 януари във Варна, хотел Димят.

За да ни запознае с целите и организацията на Шестнадесетото издание на Европейското изложение, се срещнахме за интервю с г-жа Бистра Илиева-управител на Консултантска къща „Дарби”.

-Г-жо Илиева, традиционно месец януари е много натоварен за Вас във връзка с подготовката на изложе-нието.
Какво е новото през тази година?

-Ще започна с пожелание за много здраве, щастие и успехи на всички през Новата година. Вие знаете, че винаги сме се стремили да бъдем максимално полезни за всички, които търсят своя път за реализация. Затова изложението е замислено като основна част и съпътстваща програма. Основната част за нас са преките разговори със заинтересованите.

В рамките на изложението в основната му част могат да се очертаят три образователни направления. 


Област „Езикова компетентност”- подготвихме и ще предоставим на  посетителите на изложението новия каталог за езикови ваканции в чужбина, ще отвори врати и Магазинът за езикови ваканции, който ще предложи много приятни изненади, Езиков департамент към Дарби колидж също ще предостави информация за курсовете, които предстоят. Интересуващите се ще могат да разговарят лично и с представители на езикови центрове от чужбина.

В област „Средно образование” има голямо разнообразие . На изложението ще бъде представено както средното образование в чужбина, така и възможностите за качествено средно образование в България-професионално и общо, с българска или чуждестранна диплома.

Област „Висше образование”- неизменно особено важна за нас и много атрактивна за младите хора. Посетителите ще могат да се запознаят с образователните системи на Великобритания, Германия, Австрия, Скандинавските държави, Франция, Белгия и др. Ще можете да се срещнете и със студенти от различни университети, успели благодарение на „Дарби”, които ще разкажат за своите учебни заведения.

Новото през тази година е, че поставяме сериозен акцент върху работата с родителите.

И тук бих искала да обърна внимание на „Детската академия за личностно развитие „Ева Куванджиева”, която отново отваря врати и е замислена в помощ на родителя.

Ние сме помислили и за обучението през целия живот- Бизнес колеж Евростандарт предлага програми, които могат да отговорят дори на най-високите изисквания. Разбира се, бих могла да говоря още дълго и пак вероятно ще пропусна нещо. Затова, заповядайте на Европейското изложение и потърсете онова, от което имате нужда- ние ще ви помогнем.

-Споменахте за съпътстваща програма.

-Това е нашата семинарна част. В нея сме подбрали актуални въпроси, насочени към различен тип аудитория-ученици, родители и др. С нашия дългогодишен опит ние можем да преведем  всеки, стремящ се към развитие на своя потенциал, по целия път към неговата реализация-от езиковата компетентност до крайната  цел! Затова и нашето мото е „Нека бъдем партньори!”

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11