2/2013 - 22/03/2023 18:21

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

525
И през февруари животът кипи...

(Дата: 2013-02-14) || (Брой: 2/2013) || Автор: Дарби

Февруари е. И макар 2013г. да ни дари с мека зима, все пак сме обладани от желанието да стоим повече в къщи, на топло. Сакаш животът не е толкова интензивен и наситен със събития. В „Дарби”, обаче, нещата са различни. След трескавото начало на годината с Европейското изложение „Отворени врати за образованание в чужбина” темповете на работа не намаляват. В календара на „Дарби” предстоят много събития, а някои от тях вече чукат на вратата.

-Г-жо Илиева, както винаги в офисите на „Дарби” е доста натоварено?

-При нас винаги е така, защото се стремим да даваме цялостни услуги и да бъдем максимално полезни на всички, които имат нужда от помощта ни.

-Какво предстои в близките седмици?

-Във връзка с напредването на кандидатстудентската кампания, ние търсим различни варианти, за да достигнем до повече млади хора. Направление „Висше образование” реализира „Отворени врати” в офиса на „Дарби” като на голяма част от тези директни срещи между консултанти и кандидатстуденти присъстват и представители на чуждестранни висши учебни заведения. Радвам се да отбележа, че много от нашите партньори предлагат и стипендии за кандидатстващите чрез „Дарби”.

 -Говорейки за стипендии, Консултантска къща „Дарби” предлага и много стипендии за средно образование в чужбина!

-Вече години наред ние се стремим да подпомогнем българските ученици, които желаят да завършат средно образование в чужбина. Благодарение на нашите партьори имаме редица предложения в тази насока. Разбира се, ако финансовата криза все пак затруднява родителите, можем да предложим алтернативни варианти, които са гаранция за качествено образование. Гордеем се с резултатите на нашите ученици от Дарби колидж, които са конкурентни на своите връстници  британските пансионатни училища и го доказват на всяка изпитна сесия. С ограмна радост наблюдаваме израстването и на възпитаниците на професионална гимназия „Евростандарт”.  Нашият стремеж е всички наши ученици да придобият не само качествена академична подготовка, но и умения, които ще подпомогнат утрешната им реализация.

-По време на изложението през месец януари, основен акцент беше поставен да летните езикови ваканции.

-Най – ефективният метод за овладяване на чужд език е да го учите в естествената му среда и с квалифицирани учители. Това е възможно, след като изберете някоя от фантастичните езикови програми, предложени от „Дарби”. Подбрали сме най-вълнуващите дестинации и най-добрите и престижни езикови центрове в Европа и САЩ. „Дарби” гарантират отлична организация на всичко необходимо за вашето пътуване – от самолетния билет, през посрещането на място до настаняването.

За лятната ваканция „Дарби” организира групови езикови ваканции за възрастовата група 7 – 18 г.  Децата ще имат възможност да пътуват със свои връстници, съчетавайки сутрешни уроци по английски език, следобедни спортни активности или занимания по изкуства и занаяти и организирани вечерни забавления като танци, караоке, вечер на националностите, филмова вечер и много други.До 21 февруари 2013г. ще можете да се възползвате от невероятните отстъпки и оферти за летни езикови ваканции в чужбина, които предлага „Магазин за езикови ваканции” на „Дарби”.

-Благодаря Ви и Ви пожелавам успех през този напрегнат месец февруари!

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11