3/2013 - 22/03/2023 18:41

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

534
Един наситен месец март!!!

(Дата: 2013-03-18) || (Брой: 3/2013) || Автор: Дарби

През последния месец се случиха много събития. Площадите отново се напълниха с хора. Чуха се различни призиви, изказаха се мнения,  недоволството ставаше все по-разнопосочно. Но!!! Една тема сякаш остана в мълчанието- ако искаме да дадем нещо на децата си, трябва да им осигурим образование-но не каквото и да е, а пълноценно-включващо умения, ентусиазъм, инициатива, отдаденост. Искаме бъдеще, но бъдещето се гради сега!


 В тази посока винаги е работила една организация, която вече намери своето място в обществото-„Дарби”. Дори и в тези напрегнати дни работещите в „Дарби” не забавиха темповете, напротив-отдадоха се с цялата си енергия на онова, което предстои, защото знаят колко е важно.

За предстоящите събития, подготвени от „Дарби” разказва г-жа Илиева:

-Г-жо Илиева, месец март е много наситен за Вас?
-Така е, защото освен работата, която не секва и е свързана с младите хора и тяхното бъдеще, в заключителна фаза навлизат проекти, които са подготвяни с много обич и търпение от екипа.
 
През годината нашето внимание основно е насочено към висше и средно образование у нас и в чужбина. И през този месец ще се проведат инициативи в тази посока- „Отворени врати” в офиса на „Дарби”.


Особено активна е дейността ни по отношение на езиковото обучение-освен езиковите курсове, които предлага Езиковият ни департамент, продължават нашите предложения за езикови ваканции в чужбина.

Но извън всичко това искам да подчертая, че екипът неизменно работи за повишаване уменията, мотивацията и инициативността на младите хора.

-Разкажете ни за това.
-Преди всичко на 15 март завърши Десетото юбилейно издание на Националната викторина „Образование на бъдещето”. Тя се наложи в образователния календар на България и способства за изграждане не само на различни умения, но и на толерантност и взаимно уважение между участниците. А те са от цялата страна.

Предстои провеждането и на Детския фестивал за църковнославянски песнопения, които е истински празник за участниците и посетителите - тук няма победители и победени, а отдадени, мотивирани, ентусиазирани млади хора.

С тези инициативи ние се стремим да възпитаваме нашите деца. И, повярвайте ми, резултатите са невероятни. Радваме се на учениците на „Дарби колидж” и „Евростандарт” не само заради тяхните впечатляващи изпитни резултати, но и заради благотворителността, която се превърна за тях в осъзната необходимост. Радваме се с резултатите от нашите усилия да подпомогнем българските ученици, осигурявайки им достъп до стипендии за средно и висше образование в чужбина. Радваме се на желанието на българските деца да открият пътя към творчеството и реализацията. Вярваме, че вървим по правилния път-да работим за разгръщане потенциала на всеки, който ни се е доверил, независимо за какво-за средно или висше образование, за творческа изява или езикови умения... Знаем, че сме само в началото, че са необходими още много усилия, но успехите ни мотивират.

-Благодаря Ви! Желая Ви още много нови инициативи и успехи!
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11