5/2013 - 22/03/2023 17:11

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

552
С мирис на лято

(Дата: 2013-05-15) || (Брой: 5/2013) || Автор: Дарби

Месеците април и май ни зарадваха с топло време и естествено ни наведоха за мисли за лятото. Идва ваканция!!! Какво по-хубаво? Усмивките цъфтят по лицата, енергията бушува във вените. Време е за забавления! Ако се разходите по улиците, ще забележите, че глъчката в училищните дворове нарастна. Деца като птиченца пърхат след топки и перца на федербал. Прекрасно, но…

Училището скоро ще приключи и децата ще се разпръснат по домовете и така чаканото лято може да се окаже скучно. Родителите, колкото и да искат, не могат да бъдат непрекъснато с децата си и да им осигуряват забавления.

А за децата е добре да се занимават и с нещо полезно. „Дарби” отново могат да бъдат вашият партньор в разрешаването на този проблем-как да запълним лятната ваканция на детето, как да му осигурим радостно и ползотворно лято. За предложенията на „Дарби” разказва г-жа Илиева:

-Г-жо Илиева, „Дарби” имат множество предложения за лятото!

-Вие знаете, че наша основна грижа са децата-тяхното интелектуално и морално израстване, но и запазването на онзи чист стремеж към играта, забавлението, радостта, усмивката. За нас е важно и родители и деца да усетят тази грижа.

Затова подготвихме и реализирахме редица инициативи. Ще обърна внимание на предложението ни за съчетаване на обучение по английски език с тенис. На децата са осигурени целодневни занимания, включващи много спорт и забавления.

Нашата цел е да осигурим приятно и полезно прекарване на ваканционните месеци за децата и да подпомогнем родителите. В рамките на Детската академия „Ева Куванджиева” ще продъжи работата и на Езиков департамент „Дарби” с курсове по английски език за малките палавници.


-Вашата работа не е насочена само към най-малките. Какви са предложенията за по-големите?

-Преди всичко искам да насоча вниманието към продължаващото записване за езикови курсове в чужбина. И през този месец имаме атрактивни предложения. Езиковите ваканции сякаш в най-голяма степен провокират откривателския дух на децата- откриването на нова държава, на нови приятели, на ново ниво на овладяване на езика, на нови преживявания. Те са особено полезни и търсени като възможност за съчетаване на полезното с приятното.

За тези, които ще останат в България, Езиков департамент „Дарби” е осигурил възможност за интензивни летни езикови курсове за сертификатно ниво или по общ английски. Те ще са особено ценни за тези, които смятат да кандидатстват в чужбина и им е необходимо високо ниво на владеене на език. Разбира се, в тях могат да се включат и по-големи „деца”.

-Какви са вашите предложения към тези, които искат да подобрят професионалните си умения?

-Всъщност именно тях визирах като казах „големи деца”. Характерен за децата е стремежът за непрекъснато усъвършенстване. Разбира се те го осъществяват предимно чрез играта, но водещото е желанието им непрекъснато да откриват и научават нещо. В хода на нашето ежедневие ние постепенно сякаш губим този стремеж. Затова приветствам тези, които не спират да се развиват и, като децата, продължават да търсят начини за своето усъвършенстване.
Към тях са насочени предложенията на Английска бизнес гимназия и колеж „Евростандарт” за летни краткосрочни курсове за придобиване на знания в областта на компютърната грамотност, компютърния дизайн и малкия и среден бизнес. Да не забравяме и езиковите курсове, както в България, така и в чужбина.

-Очаква ви напрегнато лято! Пожелавам ви успех във всичките ви начинания.
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11