9/2013 - 22/03/2023 17:52

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

572
Образовай се с Дарби днес, за да станеш част от света!

(Дата: 2013-09-13) || (Брой: 9/2013) || Автор: Дарби

Скъпи читатели!      

Позволете ми с гордост да заявя, че за последните 7 години Образователна институция "Дарби" израстна и се наложи като първокласен център за обучения и консултации за образование в чужбина и у нас . Трудно е да разкажа накратко за всички направления, в които работим, но тъй като от тях се възползват успешно вече няколко поколения любознателни хора от всички възрасти, вярвам, че можем да помогнем и на Вас!

Ако сте родител и търсите най-добрата грижа за Вашите деца, във времето в което сте заети – доверете се на грижите на доказани професионалисти за работа с деца в нашата Занималня - Детска академия за личностно развитие "Ева Куванджиева" .Тя отваря врати от 17 септември за 7 - 14 г.ученици, които наред със задължителната подготовка за училищните уроци, могат допълнително да се обучават по английски, немски и френски езици, както и да опознават себе си чрез разнообразни занимания за развитие на полезни навици - спорт, танци, лични умения. Присъствието на децата в Академията е съобразено  с училищната смяна. Несъмнено предимство за Вас е и супер централната локация на Детската академия за личностно развитие– срещу столичния храм „Св.Неделя”.


Управител образователна институция  Ако е настъпил моментът за избор на средно училище за Вашето дете, нашите опитни професионалисти от Английска бизнес гимназия и колеж „Евростандарт” ще подготвят Вашето дете за успешно кандидатстване след 7-ми клас, в курсове изцяло съобразени с изискванията на МОН. От м.октомври в „Евростандарт” ще започнат и курсовете за подготовка за държавните зрелостни изпити по отделни предмети, организирани според свободното време на завършващите ученици. Все още не е късно да ги запишете и за гимназиалните форми на обучение в икономически или арт профили на „Евростандарт”.
В случай обаче, че сте ориентирали Вашите амбициозни кандидат-гимназисти към образование в чужбина, „Дарби колидж” – първото британско средно училище в България, Ви предлага обучение за придобиване на международна диплома. Тя гарантира приемът в елитни чуждестранни университети по света. А на всички родители, които искат децата им да учат в средни училища в чужбина – нашите професионални консултанти ще окажат пълно съдействие при избора на точното елитно пансионатно училище.


Но пътят към успеха не спира до тук и затова в помощ на кандидат-студентите, опирайки се на своя досегашен опит Консултантска къща „Дарби” разработи и предлага нов продукт в помощ на кариерната ориентация – наречена Дарби Кариерен тест. Целта е правилен избор на кариера от кандидат-студента и удовлетворение от този избор. За него „Дарби” работи с много международни партньори и ще Ви насочи към избрани висши учебни заведения в чужбина.
Ние в „Дарби” сме убедени, че зад всеки кариерен успех днес стоят добрите чуждоезикови познания и затова и през новата учебна година 2013/2014 Езиковият център „Дарби колидж” продължава да предлага висококачествено езиково обучение за деца и възрастни, както и с насоченост за придобиване на международни сертификати за образование и работа - IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE. А за всички, които искат да усъвършенстват чуждоезиковите си познания в реална среда, „Дарби” предлага езикови ваканции и курсове в чужбина. Възможни са също така и комбинации на езиково обучение в България и в чужбина. В тази връзка все по-голяма популярност набират и бизнес езиковите обучения за топ-мениджъри и бизнес-специалисти. Традиционно есенният период е най-активен за езикови професионални обучения за бизнеса, а предложенията за тях на „Дарби” са повече от добри. И не на последно място предпочитан партньор за езиково обучение сме и сред корпоративни клиенти, които обучаваме на място и в групи.
Паралелно с езиковата подготовка всички професионалисти, търсещи допълнителни възможности за надграждане на знания и умения могат да изберат и краткосрочните квалификационни курсове на Бизнес колежа "Евростандарт" по компютърно обучение, малък и среден бизнес, графичен и уеб дизайн и др., толкова необходими в практиката днес!
Не сме разочаровали нито един възрастен или дете, прекрачили прага на нашите офиси в София, Варна и Плевен. Ще останем верни и занапред като предлагаме навременни професионални консултации за всички утвърдени и нови образователни програми в чужбина и у нас. През настъпващата учебна година очаквайте новите три издания на международното изложение "Отворени врати за образование в чужбина". С голямо вълнение целият екип на "Дарби" работи по следващите две традиционни издания на изложението - за висше образование през м.септември и през октомври 2013 г. – за средно образование. Те ще отразят най-новите световни тенденции в образованието и обучението. Програмите включват преки контакти с представители на учебните заведения, както и полезни съпътстващи събития, информиращи кандидатите как да дадат най-доброто от себе си в процеса на прием в средно или висше училище в чужбина! Стремим се да бъдем по-близо до повече кандидати за качествено образование и затова през септември ще бъдем и извън София – в Хасково, Бургас, Варна и Плевен и по този начин ще отворим врата към Знанието за повече амбициозни деца. Започваме на 21 септември 2013г. от 11,00 ч. в офиса на Консултантска къща „Дарби” – София.
    За всички продукти на "Дарби" можете да получите изчерпателна информация както на всяко от изложенията, така и всеки работен ден във всички наши офиси! Заповядайте!
    Нека новата учебна година ни събере в името на знанието!

Бистра Илиева, Управител

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11