1/2014 - 27/02/2024 08:39

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

608
ТЪРСИТЕ УЧИЛИЩЕ ИЛИ УНИВЕРСИТЕТ. КОЛЕБАЕТЕ СE. ЕТО КЪДЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ОТГОВОРИТЕ.

(Дата: 2014-01-16) || (Брой: 1/2014) || Автор: Дарби


 
Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина”
25 – 26 януари, хотел „Радисън” – София
28 януари, Гранд хотел „Димят” – Варна

 
 Образованието в чужбина е стремеж за много млади хора и техните родители. Изборът е много важен и никак не е лесен. Образователните системи в чужбина са различни от българските, изискванията към учениците и студентите също, а животът в друга страна, далеч от близки и приятели, е труден. 
Най-лесно се взима решението: „Аз ще уча в чужбина.” Важна е и следващата крачка – в коя страна и в кое училище или университет. За да бъде изборът на вас и вашите деца най-правилен, информирайте се и се доверявайте на  специалистите. 

Януари е месецът, в който е най-подходящо да направите своите проучвания, да разгледате всички предложения, а дори да не откриете своя университет или езикова ваканция, да   поискате да ви я намерят.
София и Варна са двата града, в които ще се проведе Деветнадесетото издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина”, организирано от Консултантска къща „Дарби”. Изложението е насочено към всички възрасти и на него ще бъдат представени езикови ваканции в чужбина, средни бординг училища и университети от Европа и Америка.

Най-важното – по време на изложението учениците ще могат да положат безплатни тестове, да получат компетентен съвет за избор на училище или университет, а родителите да ползват отстъпки от цените на предлаганите обучения.

Летни езикови ваканции - новите атрактивни предложения на „Дарби” за 2014 година и Магазин за езикови ваканции със специални отстъпки.
Летните езикови ваканции са специално разработени програми, по време на които учениците се забавляват, създават нови приятелства и заедно с това усвояват езика на съответната страна. Подходящи са за всички възрасти. Магазинът за езикови ваканции в чужбина отваря врати малко преди изложението – на 20 януари, но продължава и след това – до 21 февруари 2014г. На „щандовете” му ще откриете новия каталог с предложения на „Дарби” за незабравими летни приключения и забавления и да закупите езикова ваканция с намаление. Всички групови програми на Консултантска къща „Дарби” ще бъдат с от 3 до 10% отстъпка. Ще можете да се запишете и по индивидуална програма, отстъпките по някои от тях са до 100 лири.
Ваканциите тази година са в Англия, САЩ, Германия, Франция, Италия, Малта, Испания и др., а за най-подходящата ще ви ориентират консултантите на „Дарби”.

50 стипендии могат да бъдат спечелени от ученици, които искат да завършат средното си образование в чужбина. Условията за получаването им ще научите при представянето на средните бординг училища,  които са силно застъпени в тазгодишното изложение. А тези, които искат да проверят знанията си още сега и да се преборят за стипендия, могат да се явят на напълно безплатни тестове по математика и английски. Да питате и да научите всичко, което се случва в тези училища, ще можете да направите в лични срещи и с директорите на някои от представените на изложението средни пансионатни училища. Индивидуални консултации ще дават и експертите на „Дарби”.

За втори пореден път в рамките на изложението се организира „Училище за родители”. В него родителите ще  получат максимално полезна и подробна информация за образователните възможности, стоящи пред техните деца. Най-важните теми в часовете в „Училище за родители” са свързани с предстоящия избор на училище, образователна програма и начало на обучението, не само в чужбина, но и в България.

Тест за кариерно ориентиране – полагането му напълно безплатно по време на изложението ще може да ориентира кандидат-студентите при избора на университет в чужбина. За тези, които се колебаят, това е една възможност, която съчетана с персонална консултация, ще направи изборът по-лесен.
Всички, които желаят да продължат висшето си образование в чужбина, ще могат да обсъдят възможностите, начините и условията за кандидатстване лично от представители на различни Европейски университети.
    Така важните тестове IELTS, чието полагане е задължително при кандидатстването в чужд университет, ще бъдат представени също на изложението. Посетителите ще научат какво представлява един тест и какво е необходимо за неговото успешно взимане.  

В помощ на родители и кандидат-студенти на изложението ще бъде предложена богата съпътстваща програма от практически семинари и презентации, които са напълно безплатни.
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11