2/2014 - 27/02/2024 09:03

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

617
ДА УЧИШ В ГЕРМАНИЯ – БЕЗПЛАТЕН ХИТ В ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРСКИЯ КАНДИДАТ СТУДЕНТ

(Дата: 2014-02-18) || (Брой: 2/2014) || Автор: Дарби
 Нова възможност за висше образование в Германия! Обучението по магистърските и бакалавърските програми там вече е напълно безплатно, след като в края на миналата година и в последните германски райони таксите във висшите училища бяха отменени. Така обучението в Германия се превръща в една от най-атрактивните възможности за българските кандидат-студенти.
Много от университетите в Германия предлагат обучение на английски език, което прави германските висши училища конкурентни и много предпочитани. Интересът към Германия се поражда и от перспективите, които дава немската икономика – малко безработни висшисти и развит трудов пазар. Единствените такси, които се дължат по време на обучението в Германия, са административните – около 200 евро годишно. Те са за транспорт и различни административни услуги, които са съобразени със социалния статус на студентите. Как да изберете своето висше училище в Германия?


Това е най-трудната задача, затова внимателният избор определя цялостното обучение. Най-добрият съвет е при проучването да се обърнете към консултант. Експертите, които познават много добре този сектор, ще ви помогнат да подготвите всички необходими документи и да ги подадете в срок.  Нещо повече – могат да ви предложат Кариерен тест, с който да направите избора си още по-лесен.
Много атрактивно тази година е обучението по Медицина в Германия. Университетската програма е шестгодишна. За нея можете да прочетете повече тук

    За тези, които искат да направят най-точния избор при избора на висше училище в Германия, препоръчваме консултантите на „Дарби”.
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11