8/2014 - 22/03/2023 18:07

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

672
ЕВРОПЕЙСКО ИЗЛОЖЕНИЕ - СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

(Дата: 2014-10-13) || (Брой: 8/2014) || Автор: ДАРБИ

18 октомври 2014г., гр.София
11.00 до 19.00 ч.
хотел „Радисън”

Срещи-презентации
19 октомври 2014г., гр.Варна , хотел „Димят”, 18.00 ч.
20 октомври 2014г., гр. Бургас,  Ресторант „Виста Маре”, 18.00 ч.

За четвърта поредна година Консултантската къща „Дарби” организира специализираното Европейско изложение за СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА.

Изложението е подходящо за родители и деца до 17 години, търсещи най-доброто образование като начало на бъдеща блестяща кариера.

Вековните традиции на пансинатните училища в Англия и Швейцария и отличната академична подготовка на техните възпитаници – това са основните причини родители и деца от България да се насочват към тях. Те са сила, която привлича и доказва качества и високи резултати.Тази година на изложението ще бъдат представени училища от Великобритания, Швейцария и България. Сред участниците са традиционните английски училища Caterham School – едно от водещите пансионатни училища в Англия, St. Lawrence College, St. Bees School, St. Edmund’s School,  и Tettenhall College ; международните Brooke House Collegе, Earlscliffe College, International College Sherborne, CATS Collegges и Chase Grammar School ; както и Institut auf dem Rosenberg от Швейцария.
Гостите  на изложението ще могат да се информират за: условията за прием в пансионатните училища; настаняването  и живота в тях; необходимото ниво на езикова подготовка за кандидатстване; финансовите условия ; многообразието от стипендии за българските ученици и много други.

За втора поредна година по време на изложението на родителите ще бъде дадена възможност да станат ученици (за няколко учебни часа) в организираното  „Училище за родители”.

По време на отделните часове те ще могат да получат максимално полезна информация относно образователните възможности за техните деца в чужбина. Темите  ще представят полезни за концентрация на децата в учебния процес; ще информират за предварителната подготовка за средните пансионатни училища в чужбина, както и за образователните програми GCSE, A Level, IB, Abitur, American High School Diploma и др. Ще бъде направен сравнителен анализ между българската и английската образователни системи. Ще се обърне внимание и върху възможностите от развиване на езикови компетенции чрез езиковите ваканции на децата в чужбина.

Новост на изложението е възможността желаещите кандидат-гимназисти да направят Тестовете за прием и стипендии на две пансионатни училища от Великобритания – Brooke House College и Chase Grammar School. За тестовете е необходима предварителна регистрация.

Всеки желаещ ще може да проведе индивидуална консултация за средно образование или за повишаване на своята езикова подготовка в чужбина.

 На 19 и 20 октомври 2014г., на презентация с начален час 18 ч. в градовете Варна и Бургас, ще бъдат представени възможностите за обучение в чужбина и стипендиите на пансионатните училища . В презентационната програма ще вземе участие г-жа Carolyn Blackshaw – Маркетинг директор, който ще информира за програмите за отпускане на академични и спортни стипендии за български ученици от британското пансионатно училище Brookе House College.

За изложението, можете да се регистрирате ТУК
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11