9/2014 - 27/02/2024 09:22

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

689
Пламъкът на Коледа!!!

(Дата: 2014-11-11) || (Брой: 9/2014) || Автор: Дарби

koledaКоледа е един от най-светите и любими семейни празници. Празник на добротата, на мира и радостта, на мечтите и желанията, на надеждата за едно ново, по-добро начало. Малки и големи очакват вечерта с трепет и вълнение заобиколени от любимите си хора.

Да раздаваш добрина и да получаваш удовлетворение от това, че си направил някого щастлив, че си го накарал да се усмихне и да почувства в сърцето си топлината на Коледния пламък! Да направим Коледата вълшебна и топла! За вас и за онези, които нямат семейства, но имат още по-голяма нужда от вяра, надежда и любов. И от Коледния пламък!

На 17.12.2014 г. от 11 ч. в църквата „Св. Параскева” за осма поредна година ще се  проведе Коледно благотворително тържество, организирано от Фондация „Дарби” и Църковното настоятелство на храм „Св. Параскева”. Концертът се организира под мотото „От деца за деца”. .

Вече няколко години в тази инициатива вземат участие ученици от Дарби колидж, „Евростандарт” и други столични училища и детски градини, представители на бизнес кръгове, разбрали най-главното - коледният подарък е повече от дар – той е израз на любовта и грижата.

 Поздрав към децата от домовете ще отправят ученици от хора на Немската езикова гимназия, на Националната гимназия за древни езици и култури и децата от детската градина „Звездица”в Кремиковци.

Желанието ни е да превърнем тържеството в истински празник, като творим благо и добро за нуждаещите се деца и разтворим сърцата и душите си, за да върнем най-безценното нещо – детските усмивки. 

Събраните подаръци и дарения са предназначени за  домовете за деца лишени от родителски грижи- дом „Радост”и SOS детски селища в с. Дрен, център за настаняване от семеен тип No3 в гр. Ловеч,  дом за деца със специални образователни потребности  в гр. Луковит и ДДЛРГ в  с. Доганово.

Обръщаме се към Вас с надеждата да подкрепите  нашата  инициатива и да направите дарение за децата от домовете.  Каним Ви да  присъствате на Коледния концерт на 17.12. 2014 г. от 11 часа в храм „Св. Параскева”. Вниманието и любовта, с които се подготвя благотворителен коледен подарък, са израз на грижата за света изобщо и на разбирането за мястото на всеки един човек в този свят.

Всeки  може да се включи в инициативата с подарък или със средства. Даренията ще бъдат удостоверени със сертификат.

Предоставяме сметка на фондацията, по която целево ще се набират средства за децата. IBAN  BG26BPBI79401070657101, BIC  BPBIBGSF   в лева   Юробанк България  

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11