9/2015 - 22/03/2023 18:24

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

778


(Дата: 2015-11-11) || (Брой: 9/2015) || Автор: Дарби

Уважаеми приятели,

За девета поредна година Фондация "Дарби" организира Коледен благотворителен концерт под мотото "От деца за деца". На 16 декември 2015 г. от 11:00 часа в храм „Св. Параскева” в гр. София, ще се проведе традиционното коледно тържество в подкрепа на децата лишени от родителски грижи в Дом „Радост” с. Дрен,  Център за настаняване от семеен тип 1, 2 и 3 в гр. Ловеч,  Дом за деца със специални образователни потребности  в гр. Луковит.
За девета поредна година  в традиционната ни инициатива вземат участие ученици от "Дарби колидж", "Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография" и други столични училища и детски градини, представители на бизнес кръгове и много доброволци. В празничния концерт музикален поздрав ще поднесат деца от СОУ „Алеко Константинов” в гр. Луковит,  Хор "Елици" при Националната гимназия за древни езици и култури с диригент Даниел Иванов,  децата от Детска градина „Звездица” в Кремиковци и ОДЗ "Славейчета" - гр. Банкя.

"От деца за деца"  не е обикновена благотворителна акция, която се провежда в периода около Рождество Христово. Проектът е събитие, което продължава години наред. Идеята не е да помогнем веднъж, а да се ангажираме лично с тези деца, които има нужда от помощ. Да се докоснем до техния свят, до мечтите им и да им подадем ръка за приятелство. В това е тайната на дългогодишния успех на начинанието. Организаторите и доброволците от „От деца за деца” участват от сърце в събитието не само за един ден. Проектът  обединява усилията на деца, младежи и доброволци, с различни интереси и способности, готови да творят добро и да помагат. Изказвам своите искрени благодарности на организациите и дарителите, които ни помагаха досега - Банка ДСК, Зонта клуб София, Столична община, Дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” – колективни спортни игри за всеки дом, "Бест Фуудс" ООД,  Кауфланд България ЕООД, Издателска къща „Труд“, Търговска борса „Булбел“,  Анимекс 98, Чипита България АД и др.

 В навечерието на най-светлите семейни празници, носещи  надеждата за по-добро, по-щастливо и по-светло бъдеще, за семейна топлина, уют и хармония, екипът на Фондация "Дарби" организира благотворителна акция, средствата от която ще се използват за обучение по изкуства на децата от домовете. Те ще бъдат оползотворени за създаване на детски ателиета по интереси, в които специалисти ще подпомагат развитието на талантите на децата в областта на музиката, изобразителното изкуства, театралните умения и др. Резултатите от обучението по изкуства ще бъдат представени на осмото издание на Детския фестивал за църковни песнопения и духовни песни "Осанна във висините" на 07 май 2016 г. в храм "Св. Параскева" в столицата.

Как може да погнете?
•    чрез директни дарения;
•    като финансирате нашата инициатива използвайки банковата сметка на Фондация "Дарби":  IBAN BG26BPBI79401070657101, BIC  BPBIBGSF в лева Юробанк България.

    Изказваме искрена признателност и Ви благодарим предварително за Вашата съпричастност.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11