1/2016 - 22/03/2023 18:45

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

789
Европейско изложение „Отворени врати за образование в чужбина” - ЯНУАРИ 2016

(Дата: 2016-01-12) || (Брой: 1/2016) || Автор: Дарби

Регистрация ТУК!

24 януари, хотел „Радисън” – София, от 11:00ч

26 януари, Гранд хотел „Димят” – Варна, от 11:00ч


Януари е месецът, в който е най-подходящо младите хора и техните родители да направят своите проучвания за униветситет, средно училище или езикова ваканция в чужбина. За да бъде изборът на вас и вашите деца най-правилен, информирайте се и се доверявайте на  специалистите.

Образованието в чужбина е стремеж за много млади хора и техните родители.

На 24 януари, хотел „Радисън” – София и на 26 януари, Гранд хотел „Димят” – Варна  ще се проведе Двадесет и петото издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина”, организирано от Консултантска къща „Дарби”.
Изложението е насочено към всички възрасти и на него ще бъдат представени езикови ваканции в чужбина, средни бординг училища и университети от Европа и Америка.Най-важното – по време на изложението учениците ще могат да положат безплатни тестове, да получат компетентен съвет за избор на училище или университет, а родителите да ползват отстъпки от цените на предлаганите обучения.

През месец януари, за седми пореден път, ще отвори врати традиционният за Консултантска къща „Дарби” Магазин за езикови ваканции със специални отстъпки. Магазинът ще работи в периода 18 януари – 19 февруари 2016г. и ще предложи атрактивни намаления, които и тази година обещават незабравими приключения и забавления.

На „щандовете” му ще откриете новия каталог с предложения на „Дарби” за незабравими летни приключения и забавления и да закупите езикова ваканция с намаление.

50 стипендии могат да бъдат спечелени от ученици, които искат да завършат средното си образование в чужбина. Условията за получаването им ще научите при представянето на средните бординг училища.

За шести пореден път в рамките на изложението се организира „Училище за родители”. В него родителите ще  получат максимално полезна и подробна информация за образователните възможности, стоящи пред техните деца. Най-важните теми в часовете в „Училище за родители” са свързани с предстоящия избор на училище, образователна програма и начало на обучението, не само в чужбина, но и в България.

Образователният път на всеки кандидат-студент е различен, в зависмост от приоритетите, които залага в живота си. Познаването на всички достъпни варианти, дава възможност за информиран избор, който е в основата на всяко успешно начинание. И тъй като събирането, обобщаването и анализирането на полезната информация не е лесна задача, всички посетители на Изложението, ще могат да обсъдят възможностите, начините и условията за кандидатстване в лична среща с консултантите на Дарби и представителите на различни Европейски университети.

    Обучението в чуждестранен университет дава много възможности, но има и една основна предпоставка - умението на студентите да възприемат и възпроизвеждат академична информация на езика на преподаване в учебното заведение. Съответно всеки студент, който желае да се обучава на език различен от родния си, трябва да докаже, че владее този чужд език на нужното академично ниво. Важните тестове IELTS, чието полагане е задължително при кандидатстването в чужд университет с преподаване на английски език, ще бъдат представени също на изложението. Посетителите ще научат какво представлява един тест и какво е необходимо за неговото успешно взимане.   

Тест за кариерно ориентиране – полагането му ще може да ориентира кандидат-студентите при избора на университет в чужбина. За тези, които се колебаят, това е една възможност, която съчетана с персонална консултация, ще направи изборът по-лесен.

В помощ на родители и кандидат-студенти на изложението ще бъде предложена богата съпътстваща програма от практически семинари и презентации, които са напълно безплатни.
Регистрация ТУК!
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11