3/2016 - 22/03/2023 18:39

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

813
Конкурс за академични стипендии.

(Дата: 2016-03-11) || (Брой: 3/2016) || Автор: Дарби

За желаещите, отлично владеещи английски език и с добри академични постижения, Brooke House College и Консултантска къща за образование в чужбина “ДАРБИ” отново провеждат, станалия традиционен конкурс за Академични стипендии. Стипендиите са в размер от 20% до 50% и важат за всяка от годините, през които ученика се обучава в колежа, като са част от годишната такса . Учениците, които могат да вземат участие в конкурса,  трябва да са на възраст от 14 до 18 години.

На 02 април 2016 година в офисите на Консултантската къща „Дарби” в София, Варна, Бургас и Плевен ще се проведат писмени тестове по английски език и математика в зависимост от възрастта на кандидатите, а в София - събеседване с директора на Brooke House College.С кандидатите държали тестовете в офисите по страната интервюто ще бъде по скайп. Размерът на стипендиите зависи от резултатите от положените изпити и интервюто с директора.

Необходими документи:  Автобиографично есе на английски език, в  свободен  стил -  от  250 до 500 думи; Формуляр за участие.

За участие в конкурса е необходима регистрация до 30.03.2016г.!
За повече информация тел. 02/988 10 82, 0878 696118

Вековните традиции на пансионатните училища по света и отличната академична подготовка на техните ученици карат много родители да изберат този път за продължаване на образованието на своите деца. Голямата цел на съвременното училище е децата да получат онези знания и умения, които ще им позволят да постигнат максимална реализация. Ето защо модерното пансионатно училище не само обучава, то е и личен съветник на младия човек за бъдещия му живот и кариера. Английското пансионатно училище за средно образование Brooke House College е едно от тези училища. Колежът е разположен в сърцето на Англия, само на час от Лондон. Поради характера на училището – международен колеж за средно образование- в него се обучават млади хора от различни краища на света. В него е създадена обстановка на уют и топлина, както и персонално внимание към всеки ученик. Предлага подготовката на ученици от цял свят за влизането им в най – добрите университети на Обединеното Кралство. Предоставя широк спектър от програми и курсове. Особено интерес сред чуждестранните ученици предизвиква програмата University Foundation, чиито профили са: бизнес , икономика, счетоводство и инженерни науки.  Освен обучение, на учениците се предоставят възможности за спорт и различни социални дейности. Учениците спортуват в градския спортен център, като заниманията им в различните видове спортове са в зависимост от техните интереси. Към училището функционира и Футболна Академия. Настаняването е осигурено в няколко къщи на колежа в двойни или единични стаи. Децата се настаняват в зависимост от възрастта.

Благодарение на Консултантска къща „Дарби” изявени български деца могат да получат такова образование, възползвайки се от възможността да спечелят академичните стипендии на Brooke House College. Български ученици, спечелили стипендии на училището през годините са възпитаници на най-добрите университети- Кеймбридж, UCL, LSE, Brighton University и много други. Някои от тях вече са изявени специалисти в областта на икономиката, инженерните науки, архитектурата.

От осем години училището провежда конкурс и за една  100% стипендия за футболен талант. Всички кандидати в този конкурс са длъжни да направят писмените тестове по английски език и по математика.

За информация и записване на те.02/988 10 82 или на e-mail: sledu@darbi.eu
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11