3/2017 - 22/03/2023 18:53

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ГЛАВНА СТАТИЯ - АРХИВ

880
Национална Викторина „Образование на бъдещето” 2016-2017 г.

(Дата: 2017-03-10) || (Брой: 3/2017) || Автор: Дарби

За 14-та поредна година Консултантска къща за образование в чужбина и фондация „Дарби” реализират  Национална Викторина на английски език "Образование на бъдещето"   , в която отново участие взеха десетки отбори от цялата страна. Тази година Викторината е осъществена с генералното спонсорство на Британски Съвет България. 
Традиционно състезанието има два етапа – регионален и национален. 

През ноември 2016г. във Варна, Бургас, Хасково, София, Плевен и Благоевград се проведоха оспорвани състезания между отбори на възпитаници на едни от най-елитните гимназии в съответните населени места. 
Те мериха своите познания по английски в оспорвана надпревара – трябваше да докажат своето аналитично и логическо мислене, презентационните си и комуникативни умения, като същевременно научаваха много за университетите по света, техните актуални програми и получаваха помощ за собствената си кариерна ориентация.
Победителите от всеки град ще се срещнат на големия финал в София, който ще се състои на 24.03.2017г. 
Тази година съперници за голямата награда, която ще е двуседмичен езиков курс в Англия, осигурен от „Дарби”, ще бъдат : СУЕЕ „Свети Константин-Кирил Философ” гр. Русе; Професионална търговска гимназия гр. Бургас; ПМГ „Акад. Боян Петканчин” гр. Хасково; НГДЕК „Константин Кирил Философ” гр. София; СУ „Васил Левски” гр. Троян; ЕГ „Акад. Людмил Стоянов”.  За класиралите се на второ място, генералният спонсор на Викторината - Британски съвет България осигурява безплатно явяване на изпита  IELTS 
 
Изненадите не свършват до тук! По традиция, всяка година преди големия финал, екипът на „Дарби” се старае да сплоти отборите, да ги разтовари от усилената подготовка с нещо забавно за тях, а и за съучениците им. Тази година ще се проведе онлайн състезание под надслов „Предай нататък”, в което всеки отбор трябва да запише своето видео послание, с което да мотивира тези след него също да се включат във Викторината. Всички видеа можете да намерите  тук   и можете да гласувате за това, което Ви е харесало най-много. На базата на най-многото получени харесвания ще се определи и „Най-обичаният отбор”, който също ще получи награда. Разберете и Вие от първо лице с какво Националната Викторина „Образование на бъдещето” мотивира и вдъхновява гимназисти от цяла България! 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11