08 / 2008 - 03/06/2023 12:26

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
КАРИЕРА - АРХИВ

139
Успехите продължават.…

(Дата: 2008-11-17) || (Брой: 08 / 2008) || Автор: ДАРБИ


Darbi College

Darbi College e първото българско училище, получило лиценз от Cambridge Examination Board да предлага колежанско образование на нивото на най-престижните английски частни средни училища, съвместно с Brook House College, Великобритания.

Програмата A-level дава възможност на ученици от цял свят за образование по британските образователни стандарти, независимо от страната, в която живеят. Това е една от най-престижните и широко разпознаваеми международни дипломи за средно образование на ученици в последните класове на английските колежи или 11 и 12 клас на българското училище.

Програмата A-level, по която се обучават учениците в Darbi се реализира в рамките на две години. През първата година всеки ученик има свободата да избере четири предмета, в които се чувства най-добър, а през втората той избира тези от тях, които би желал да специализира и които ще се превърнат в негова бъдеща университетска специалност. В края на двугодишния цикъл на обучение всеки ученик се явява на английски изпити - британска матура за средно образование.

Освен с програмата A-level Darbi College с право се гордее с нивото на предлаганите езикови курсове. Колежът е едно от първите български училища, предлагащи специализирана подготовка за IELTS сертификат. Много млади хора успешно полагат изпита, благодарение на помощта на преподавателите на Дарби, които се радват на представянето на своите възпитаници. Традиционно те показват едни от най-високите резултати в страната. Резултатите от месец ноември не правят изключение.

Поздравяваме учениците и техните учители- Тони Цанова, Бистра Чолакова, Милкана Кацарова, Ваня Гунова и Десислава Кузманова, с техните постижения! А ето ги и тях:

Николета Зайчева- 8.5
Николай Манов- 8.0
Веселин Андреев-8.0
Цветанка Мавродиева- 8.0
Ангелина Стефанова-7.5
Кристиян Василев-7.5
Димитър Христов- 7.5
Надя Тенева-7.0
Иван Гълъбов- 7.0
Максим Минов- 7.0
Натали Василева- 6.5
Миглена Николова- 6.5
Далина Русанова- 6.0
Илия Мешенлиев- 6.0

Среден успех- 7.3

Още от основаването си Darbi College стимулира и разчита на инициативата на своите преподаватели и ученици. Свидетели сме на разнообразен и забавен училищен живот- резултат от съвместните усилия на всички. Ето какво се случи в колежа през изминалия месец, наред със сериозните училищни занимания:

ПЪРВИ ФУТБОЛНИ ПОБЕДИ

От 3 до 7 ноември в София се проведе традиционният турнир по футбол в зала между частните училища. За първи път участие в него взе и отбора на Darbi. Макар да тренират заедно само от месец момчетата от колежа се представиха чудесно. Те завоюваха престижното 4 място в една много оспорвана надпревара. Поздравления за Ангел Ташев, Божидар Шаприн, Георги Богданов, Емил Атанасов, Кирил Копрев и Мирон Копрев.
С нетърпение очакваме пролетното издание на турнира и отсега стискаме палци за победата.

 

 

 

 

 

 

Мирон Копрев получава купа за извоюваното 4 място
от организатора на турнира г-н Лъчезар Паланков
HALLOWEEN PARTY

Според католическите вярвания в нощта на 31 октомври се отваря врата между два свята. В духа на карнавала всички носят маски и правят забавни трикове и игри, за да прогонят злите сили. Ето и нашето парти в снимки.

"Познайте кой кой е"                             Miss Halloween                           „Карибски пирати"

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11