1 / 2010 - 23/07/2024 04:57

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
КАРИЕРА - АРХИВ

240
Образование в английски стил

(Дата: 2010-01-15) || (Брой: 1 / 2010) || Автор: Дарби


Ако търсите различното образование за вашето дете тук, в България, ако искате да изградите у него усещането, че то е уникална личност и учи в елитно учебно заведение, не мислете, че това е „Мисията невъзможна”. Има такова училище в София. То все още няма натрупана дългогодишна история, но резултатите на неговите възпитаници ясно говорят за качеството на обучение. Проверете сами и ще се убедите.

През октомври 2007г. отвори врати Дарби Колидж, който е единственият Cambridge International Examinations център, а от 2008г. –  център на Cambridge Assessment в България. Той администрира както изпитите по британските  програми  IGCSE и А Level, така и:  приемните изпити за университета Оксфорд ( ELAT,  BMAT, HAT и TSA) и London School of Economics Entrance Exam.

Преимуществото да бъдеш колежанин в Дарби означава:

     да получиш международно призната диплома за средно образование
    обучение на нивото на най-престижните частни средни училища във Великобритания
♦  международна учебна среда
   работа с Personal Tutor - личен наставник, който следи за твоето личностно и академично развитие през целия период на обучение
      тестове на всеки две седмици
      периодични пробни изпити
     доклад за работата и постиженията  на всеки ученик в края на всеки срок
   специализирана подготовка за изпит IELTS -  необходимо условие за прием в чуждестранните университети
      периодични безплатни  консултации за избор на университет 
      професионално кариерно ориентиране
   срещи с преподаватели от водещи световни колежи и университети

Целта на обучението в Дарби Колидж е да развие както аналитичните, така и творческите способности на учениците. Обучението в Дарби насърчава критичното независимо мислене, което предполага и уважава интелектуалното, културно и социално многообразие. 

Учебният процес е изцяло основан на сътрудничеството между учител и ученик, като учениците са активна страна и равноправни участници в своето образование. 

 Учителите в Дарби Колидж са високо мотивирани да се борят за успеха на своите възпитаници. Те са завършили най-престижните български и чуждестранни университети и са преминали през квалификационни  курсове в Brooke House College, Великобритания. Тяхната мисия е да обучават и възпитават млади хора с навици за труд и амбиции за успех; творчески личности, които разчитат на себе си и своите възможности и са готови да се борят за  просперитета на обществото, в което живеят.    

Резултатите на учениците на колежа са недвусмислени за всеки, който познава английската система на оценяване. За учебната  2007 – 2008  25%  отличен „А” от всички получени оценки и 83% резултати от „А”до „С”, като достигат абсолютния максимум - 100% „А” на изпитите по бизнес и психология. За учебната 2008 -2009г.-75% оценки от «А» до «С» за учениците от А2 и средна оценка «С» на изпитите от AS.   

Първите випускници на Дарби Колидж са приети за студенти в:
Queen Mary,
University of London и  University of Hull.

 Към Дарби колидж е създаден и функционира Департамент за езикова подготовка, който е  един от първите в България, предлагащи специализирани  курсове за подготовка за международен изпит IELTS (необходимо условие за прием в най-добрите световни университети).  От 2007г. досега много млади хора се подготвиха в курсовете на Департамента и показаха изключително високи изпитни резултати – средна оценка 7.5 от максимум 9.0, като оценките по отделни елементи достигат дори абсолютния максимум 9.0. Тези изпитни показатели утвърдиха „Дарби” като водещ център в подготовката за  IELTS за страната.

Езиковият департамент на Дарби Колидж предлага разнообразие от курсове, които помагат на кандидатите да подобрят своето езиково ниво и да се подготвят за висок изпитен резултат- сертификатни курсовеIELTS, TOEFL, курсове по общ английски език,  курсове по бизнес английски език за корпоративни клиенти и др.

За да получите повече информация, можете да се обърнете към ръководството на Дарби Kолидж на тел. 02/983 38 19 или 02/983 35 89.    

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11