3/2014 - 04/12/2022 03:50

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
КАРИЕРА - АРХИВ

634
КОИ СА НАЙ-ТИПИЧНИТЕ ПРОФЕСИИ, СВЪРЗАНИ С РАЗВИТИЕТО НА ИНТЕРНЕТ?

(Дата: 2014-03-17) || (Брой: 3/2014) || Автор: Дарби  • Web developer – специалист, който отговаря за дизайна, кодирането и модифицирането на Интернет страниците, от оформлението до най-дребните функции, в съответствие с желанието на конкретния клиент. Крайната цел обикновено е създаването на визуално привлекателни Интернет страници, разполагащи с удобен за потребителя дизайн и лесна навигация.
  • Web programmer – Специалистите по информационни технологии (IT) са жизненоважни за поддръжката и успешното опериране на Интернет страниците. В техните задължения влиза и да бъдат важна част от процеса по създаването и стартирането на нови програми, които да отговарят на постоянно променящите се и усложняващи се нужди на бизнеса и индустрията. 
  • Software developer – Това са хората, на които целия свят дължи благодарност за огромния брой софтуерни приложения – от улесняващите живота операции, като например услугите за мобилно банкиране, до игрите, които всеки играе на компютъра, таблета или телефона си. Но дизайна на приложения далеч не изчерпва работата на тези специалисти – те са и хората отговорни за премахването на софтуерните дефекти и поддръжката и подобрението на вече опериращи програми. 
  • Web designer – Това са специалистите, които създават и подреждат страниците, съставляващи всеки един Интернет сайт. Те често трябва да балансират между изглед и функции на страницата, което налага редица компромиси. Сред най-сериозните и най-важни предизвикателства пред тях е създаването на общодостъпни Интернет страници, т.е. страници, до които всеки може да има достъп, независимо от устройството, което ползва или от каквито и да е други специфични условия.

Как и къде се учи за тези професии? „Взор” ви препоръчва да се свържете с консултантите на Дарби. Ако желаете да проведете личната си консултация за професионална ориентация, свържете се на телефон 02/988 10 92 или на електронен адрес: uniedu@darbi.eu

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11