3/2017 - 28/11/2021 22:38

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
КАРИЕРА - АРХИВ

888
Fast mooving customer goods или какви кариери предлага тази сфера

(Дата: 2017-03-13) || (Брой: 3/2017) || Автор: Дарби

<img srch="fast mooving.jpeg" alt="Fast mooving" height="517" width="250">
Някога замисляли ли сте се какви процеси съпътстват правенето и предлагането на дезодоранта ви, на грима, който слагате или дори на снакса, който хапнахте набързо в обедната почивка? 
В света на Fast moving customer goods или казано на български бързооборотни стоки от първа  необходимост. Това са стоките, които най-често купуваме и имаме постоянна нужда от тях. А света на тази сфера, всичко се върти около дизайна на опаковката и как той най-лесно ще привлече вниманието ви, за да купите именно този продукт. 
В компаниите, произвеждащи т.нар. „бързооборотни стоки” има много възможности да изградите и развиете кариера. Ето няколко примера за професии, свързани с това поприще.
Маркетинг анализатор: прави справки, анкети и изследвания за това какво хората искат от шампоана си или какъв вкус им трябва в шоколада. 
Дизайнер: твори нови опаковки, лога и именна на продуктите. 
Мениджър: всяка една голяма идея и проект минава през неговия поглед и контрол преди да достигне до крайния потребител.
Механик/техник: поддържа машините, които произвеждат продуктите и техните опаковки. 
Контрол на качеството: следи за качеството на продукта, дали отговаря на зададените стандарти.
Чудите се дали една такава кариера е добра за вас? Трябва да се обърнете към себе си и да си дадете сметка що за човек сте. Ако сте по-артистични и обичате да творите, то със сигурност дизайнерската професия ще ви пасне. Ако пък сте с по-аналитичен ум, който обича да се заминава с логически задачи и проучвания – анализите на пазара, упрваленческите дейности и дори машините ще ви се сторят интересно поле за изява. 
Знайте, че в тази сфера винаги трябва да сте готови за бързо откликване на клиента, за хладнокръвие при непредвидени ситуации и своевременни реакции за отстраняване на пречки и проблеми в бизнеса. 
За да разберете обаче кое е най-подходящо за вас, какво пасва на характера ви и как да изберете правилната специалност в университета, е добре да получите своевременна кариерна ориентация. Вече съществуват много опции в интернет пространството, за да направите някакъв ориентировъчен тест. Но те често не са непълни и няма да задоволят вашето търсене. Възползвайте се от кариерния тест  , който предлага Консултантска къща „Дарби” – специално разработен от експерт-консултант, за да даде насоки на бъдещите кандидат-студенти. 


175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11