03 / 2009 - 24/04/2024 21:18

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

172
Вашият шанс лично да се докоснете до атмосферата

(Дата: 2009-03-16) || (Брой: 03 / 2009) || Автор: ДАРБИБритански стандарт в сърцето на София!
/Дни на Отворените Врати  в Darbi College /

   

            От 9 до 13 март се състояха Дни на Отворените Врати в  Darbi College - една от най-интересните инициативи на колежа, която дава възможност на всички желаещи предварително да се запознаят с програмата A-level и методите на преподаване в нея.  Това е шанс за всеки български  ученик  да  почувства духа на британското колежанско образование и да се потопи в специфичната атмосфера на работа на място – тук, в София.    

            В последните три дни от тази седмица много ученици и техните родители посетиха A-level часове по бизнес, икономика, математика, история, английска литература, психология и социология. Участваха в дискусии, ролеви игри и се състезаваха в решаването на quiz - тестове  заедно с възпитаниците на Дарби. За много от тях, които преди това са учили в чужбина, Darbi College е единствената възможност да продължат обучението си по най-добрите световни стандарти и да получат международно призната диплома. За други пък това e шанса да получат образованието, което ще им позволи да учат в университета на техните мечти.

   

            Първият прекрачил прага на колежа в тези дни бе Борис Паунов, който преди това е учил в Холандия и Италия и според неговите думи „Дарби Колидж е най-доброто място, където мога да завърша средното си образование, след като съм учил в Европа.”  Тодора Кръндева от 18-то училище пък сподели, че за нея „Дарби” е ключа към непревземаемите врати на Cambridge– университета, в който винаги е искала да бъде студент. Научила за колежа от своя приятелка, която вече учи тук, тя побърза да дойде и с нетърпение очакваше да види как се преподава история и литература във Великобритания и в най-добрите западни колежи. Накрая каза, че си тръгва с отлични впечатления и   побърза да се запише за приемен изпит на 19 март.  

            Всички, които не успяха да дойдат, но биха искали да посетят колежа и да научат повече за нас, са добре дошли всеки делничен ден от 9.00 до 18.00. Те ще бъдат посрещнати от учителите и учениците на Дарби.

              Следваща дата за приемен изпит в Darbi College - 23 април от 10.30ч.
   

Заповядайте! Очакваме Ви!

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11