04 / 2009 - 22/06/2024 22:01

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

183
Международен сертификат по английски език IELTS

(Дата: 2009-04-17) || (Брой: 04 / 2009) || Автор: ДАРБИ 
 
Всяка година над един милион души се явяват на международния изпит по английски език IELTS. За всички тях той е врата към бъдещото им образование и работа в чужбина. Тестът се признава в повече от 120 страни по света и е необходимо условие за прием в британски и американски университети, при емиграция и започване на работа в Австралия или Канада. Форматът на теста е актуализиран през 1989 година и оттогава досега той е считан за най-бързо развиващия се езиков изпит, адекватно отговарящ на изискванията на  съвременния динамичен живот. 

IELTS, както всички останали изпити по английски език, измерва индивидуалните способности на всеки кандидат за слушане, четене, говорене и писане на езика. Това, което го отличава  от другите тестове и го превръща във все по-желания сертификат, е възможността за  по-гъвкаво оценяване.   Липсва стресът при явяването на други международни изпити, където лесно можеш да бъдеш скъсан  заради недостатъчно прецизно определяне на собственото си ниво или  колебания в един или два тестови елемента. IELTS дава предимството да се явиш на международен изпит без опасност да се провалиш, тъй като всеки пункт от изпитната скала - от 1 до 9 показва точното ниво, на което си в момента – от начинаещ до експерт.

Верни на желанието да са в крак с последните новости в обучението, специалистите на Darbi College  започнаха да организират краткосрочни и дългосрочни курсове за подготовка за международен изпит IELTS. След консултация и входен тест на всеки може да  бъде предложена индивидуална гъвкава схема на обучение – от 60 до 180 часа. Според нивото и нуждите на кандидата той може да бъде насочен към: по-дълъг подготвителен курс, програма за напреднали или ускорени практически курсове за упражняване на уменията за взимане на изпита.  Darbi организира интензивни IELTS курсове всеки месец, съобразени с изпитните дати на Британския съвет, така че да бъдат максимално полезни за всеки явяващ се. 

За година и половина в курсовете на колежа се подготвиха много млади хора. Успеваемастта на възпитаниците на Darbi College, с която те могат да  се гордеят е една от най-високите в страната – имаме достигнати средни изпитни резултати 8.5, като оценките по отделни елементи достигат дори абсолютния максимум от  9.00.  Тези изпитни показатели утвърдиха  Darbi College като водещ в подготовката за IELTS в страната.   Благодарение на подготовката си в Центъра,  възпитаници на Darbi College са студенти в едни от най-престижните световни университети - University of Warwick,  University of Bath, University of Aston,  University of Manchester University of Brighton, University of Greenwich и University of Southampton.

За всички, желаещи да попаднат в топ-университети, предлагаме нашата най-нова оферта – суперинтензивен 6-часов курс, комбиниран с безплатно кандидатстване в 5 университета от листата на Консултантска къща „Дарби” и безплатен семинар – подготовка за писане на мотивационно есе. Курсовете започват в началото на април, май и юни. Побързайте!   Екипът на Darbi College ви очаква.   
www.darbicollege.com

  

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11