1/2012 - 19/05/2024 01:37

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

432
Защо да изберем Darbi College?

(Дата: 2012-01-16) || (Брой: 1/2012) || Автор: ДарбиИзборът на училище за средно образование често е определяща стъпка в развитието на всяко дете, тъй като, безспорно, това е основен период във формирането му като личност.

 
 

Докато повечето български училища автоматично класират учениците според резултатите от приемните изпити,  в Darbi College се акцентира на това детето и неговото семейство да  разпознаят училището като правилното място, в което то да открие и развие основните способности и качества, необходими за успешното му бъдещо развитие. Именно затова колежът залага на индивидуалния подход към всеки ученик и неговите лични интереси, заложби и дарби, като се стреми да обвърже всичко това с учебния процес и по този начин да го направи интересен, забавен и мотивиращ за възпитаниците на „Дарби”. Това е и основната причина, поради която обучението се провежда в малки на брой класове.

Освен предвидените предмети по предварително определения профил, Darbi College осигурява и широк спектър от извънкласни дейности. Те са изключително разнородни по вид и включват инициативи от областта на спорта, изкуството, благотворителността, културата и много други. Извънкласните дейности развиват уменията на децата в различни сфери, и спомагат и за развитие на техните качества: поддържане на социални контакти, екипна работа, лидерски умения.

Средата, в която учениците попадат след записване в колежа, е различна от тази на традиционните български училища: общуване с ученици от различни националности и култури; учебна база, оборудвана по високите стандарти на Cambridge International Examinations Board;  умело съчетаване на практическото приложение с издържан и изискан интериорен дизайн.

С оглед личните интереси и амбиции на всеки ученик, колежът предлага и свободен избор на програми и комбинации от учебни дисциплини, както и индивидуални допълнителни консултации за избор на висше учебно заведение, начин на кандидатстване и т.н. В името на личностните потребности на всеки, възпитаниците на „Дарби” имат свой личен наставник, който им помага да подредят правилно приоритетите си и да се подготвят за кандидатстване в университет.Защитавайки идеята, че семейството има основната роля във възпитанието на учениците  и тяхното развитие, „Дарби колидж” дава възможност на родителите сами да определят начина и честотата на комуникация с личните наставници. В края на всеки срок семействата получават подробен доклад за работата и поведението на учениците с цел да бъдат детайлно информирани за всичко, което се случва на територията на колежа с техните деца.

Да бъдеш част от първия британски колеж за средно образование в България е привилегия за мотивирани млади хора, които вярват и работят за своя успех

Вече започна записването в „Дарби колидж” за новата учебна 2012/2013г. По време на Тринадесетото изложение „Отворени врати за образование в чужбина” ще имате възможност да се запознаете с Директора на колежа г-жа София Желязкова и да проведете първото си интервю.

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11