2/2012 - 22/06/2024 21:53

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

442
Много радостни и напрегнати зимни дни за Дарби колидж

(Дата: 2012-02-16) || (Брой: 2/2012) || Автор: Дарби На 21.01.2012 година бяха публикувани резултатите от ноемврийската изпитна сесия относно изпитите, положени от учениците на Дарби Колидж.

С огромна гордост, можем да съобщим, че нашите възпитаници за пореден път са се представили брилянтно и отново затвърдиха позицията на тази образователна институция като водеща в областта на образованието и успешната подготовка на кадри и бъдещи лидери.

Ето и една малка част от учениците, заслужили овации и адмирации:

Лилия Евтимова - оценка А по Химия
Наталия Ненова - оценка А по Икономика
Марина Балтатзи - оценка А по Английска литература 

В края на месеца, наши ученици взеха дейно участие и в изложението за образование в чужбина, организирано от консултантска къща "Дарби". Там те имаха възможността да бъдат асистенти на представителите на водещи университети в Европа и да покажат своя потенциал на добри медиатори по време на делови разговори, срещи, презентации и други.

В началото на февруари, колежа имаше честта да посрещне и председателя на търговската камара в Лестър, Великобритания - г-н Джон Таунсенд.На тази среща-диалог учениците ни имаха възможността както да получат подробна информациа "от извора" за функциите и ролята на търговската камара, така и да зададат своите въпроси към презентатора и да обсъдят темите, които ги вълнуват и предизвикват интерес.

А като чудесен повод за отпразнуване на всичките успехи и в същото време превръщане на сериозното в забавно, колежа организира и пижамено парти, в което взеха участие всички ученици, учители и административен персонал.

По този начин, созиализирането между преподаватели и ученици, както и между самите деца, се улесни и превърна един ден на училище в усмихнат, весел и забавен спомен.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11