5/2012 - 03/06/2023 10:16

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

469
За красива България!

(Дата: 2012-05-15) || (Брой: 5/2012) || Автор: ДарбиВсички ставахме свидетели на инициативата на БТВ за почистване на България за 1 ден ден. За нас е ясно, че тази инициатива би имала смисъл само ако се превърне в начин на мислене на цялото население на България и то всеки ден от годината. Преподавателите в Дарби колидж винаги са държали на изграждането на своите ученици като съзнателни граждани и подтикват учениците към инициативи по посока благотворителност, екология, социално ориентирана дейност.


 
 
На 20 април учениците на колежа  участваха в инициатива в Бизнес парк София, чиято крайна цел бе събиране на средства за засаждане на вечнозелена гора в квартал „Драгалевци“. Учениците подготвиха предмети от рециклирани материали и помогнаха на организаторите в продажбата им.
Събитието разкри творческата страна на учениците, които проявиха изобретателност в създаването на предмети за продажба и впечатлиха всички със силно развитото си съзнание за устойчиво развитие въпреки крехката си възраст.
Съчетавайки грижата към природата и опазването на околната среда със забавлението, което изпитаха докато правеха бижута и аксесоари от рециклирани материали, те отново доказаха че младите хора в България са интелигентни, трудолюбиви и отговорни.

Като продължение на тази инициатива, учениците на колежа организираха сами проект и извън-класна дейност за облагородяване на градинката около училището и зелените площи в двора. След часовете на 25ти април, всички заедно засадиха сандъчета с цъфтящи цветя и храсти около сградата на Дарби Колидж, за да се наслаждават на цветовете и уханието на лятото.

По традиция от миналата година и вече събрали опит от миналогодишната кампания, облагородиха дворното място, за да радва то всички посетители на градината. Те се погрижиха и за растенията от предходната година, които се развиват отлично под грижите на персонала и учениците.

Вече почти професионални градинари, участниците в кампанията аранжираха градината, така че тя да допълва имиджа на колежа и да вдъхва цветен привкус на предстоящата изпитна сесия!

След всичко това, учениците ни вече могат да се отдадат изцяло на изпитната сесия на колежа, която започна в началото на май. Сега, докато изпитите трескаво текат, всички ние се надяваме резултатите на учениците ни за пореден път да бъдат сред тези на най-добрите в света!

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11