10/2012 - 22/06/2024 21:46

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

515
Подарък за Коледа!

(Дата: 2012-12-17) || (Брой: 10/2012) || Автор: ДарбиВ навечерието на Коледа Дарби колидж отново поднася чудесен подарък на всички, които искат да продължат образованието си в Англия.  Дарби Колидж винаги е бил институция, мотивирана да помага на младите хора в процеса на тяхното успешно образователно, професионално и кариерно развитие.

 Неговият екип се старае  да откликне на нуждите на младите хора и да прояви достатъчно гъвкавост, за да се адаптира лесно и бързо към условията и желанията на всеки.

Именно поради тази причина и фактът, че не всички кандидат-студенти имат физическото време да посещават подготвителни курсове за приема на топ университети, „Дарби Колидж“ организира он-лайн обучение за следните изпити: TSA Oxford, TSA Cambridge, LSE, LNAT, UKCAT, BMAT, ELAT, HAT, STEP и PAT.

Всеки кандидат, който желае да се подготви за прием в специалности, свързани с икономика, медицина, право, инжинерство и други, изискващи успешното полагане на горепосочените изпити, сега има възможността да го направи с натискането на един бутон и да се превърне в успешен професионалист пред монитора на компютъра вкъщи!

Предимствата на он-лайн обучението са не само гъвкавост, но и по-ефективно управление на времето и свободата кандидатите сами да решат кога да се обучават, както и по-детайлна обратна връзка за работата на учениците и индивидуален подход към всеки един от тях.

При записването за подобен курс всички кандидати ще имат възможността сами да решат кога и къде да работят върху задачите и как да комуникират с преподавателя.

Споделяйки с нас тази информация, Директора на колежа г-жа София Желязкова се обърна с няколко поздравителни думи по случай настъпващите празници към нашите читатели и към всички приятели на Дарби колидж.


Поздравителен адрес

Скъпи приятели,

Весела Коледа и Честита Нова Година!

 Целият екип на Дарби Колидж Ви пожелава успешна и усмихната Нова година, изпълнена с благородство и добри дела. За нас да правим хората щастливи и да ги караме да се усмихват по-често винаги е било основен приоритет.

И тази година, Дарби Колидж извървя труден, но успешен път, оставяйки след себе си безброй приятели. Успяхме не просто да вървим напред, но и да оставим следа, която младите хора да следват по пътя на осъществяване на своите мечти.

За нас е важно да сме до Вас, когато имате нужда от помощ и подкрепа. За това говори не само успешния ни професионален опит, но и благотворителните кампании, организирани всяка година, които имат за цел да помогнат на деца, лишени от родителска грижа.

За нас е удоволствие да Ви съобщим, че тази година събраните средства за благотворителност надхвърлят и най-смелите ни мечти. Това означава, че повече деца ще посрещнат 2013 година без притесненията какво ще има за обяд в утрешния ден. Имаме възможност да помогнем на повече хора, благодарение на екипа, учениците, родителите и всички наши приятели, които се присъединиха към инициативата. Благодарим Ви!

За нас Коледа ще бъде празник на доброто!

Весели празници!

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11