2/2013 - 16/07/2024 15:57

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

533
Винаги иновативни!!!

(Дата: 2013-02-14) || (Брой: 2/2013) || Автор: ДарбиИ през тази година Дарби Колидж си постави за цел да бъде най-доброто, най-успешното и най-развиващото се училище в страната.

Като за начало беше създаден блогът за онлайн обучение lucyteaching, който може да бъде намерен на адрес: http://lucyteaching.wordpress.com/. Блогът представлява едно уникално място, на което образованието, ученето и подготовката за топ университетите на Обединеното кралство е забавно, интересно, различно и мотивиращо. Форматът предполага гъвкава форма на занятия и различно време на заетост според нуждите на всеки един ученик. Идеята е отговор на развиващите се желания на днешното поколение тийнейджъри, ориентирани към технологиите и онлайн пространството. Блогът предоставя подробна информация за TSA, LNAT, UKCAT, BMAT, LSE и A-Level изпити.
Дарби Колидж за пореден път доказа, че учениците на колежа са не само отговорни и дисциплинирани, но и изключително амбициозни, показвайки това на поредната изпитна сесия. На 21-ви януари резултатите от ноемврийската сесия бяха публикувани и отново те са повече от задоволителни. Поздравления за всички ученици, които се представиха зашеметяващо и доказаха че Дарби Колидж не е просто училището, което посещават, а необходимото звено за успешно личностно и кариерно развитие.

Извънкласните дейности също не бяха подминати през месец януари:

  • Клубът по науки проведе редица експерименти от всякакво естество - от електропоток до запалими и взривяващи ефекти.
  • Клубът по изкуства подготвя постановка в кръжока по актьорско майсторство и развива драматургичните умения на своите възпитаници.
  • Кръжокът по фотография също беше деен и упражни както практическите фотографски умения на участниците, така и компютърните им познания в областта на обработването на сурови снимки.

    Като цяло, в колежа отново кипи енергичен живот. Амбицирани и мотивирани на 100 %-такива са възпитаниците на училището! Пожелаваме им успех във всички техни начинания!
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11