3/2013 - 24/04/2024 21:43

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

542
С нетърпение очакваме пролетта

(Дата: 2013-03-18) || (Брой: 3/2013) || Автор: Дарби Дарби Колидж започна подготовката за Първи март значително по-рано, тъй като съчета традиционната размяна на мартеници с вече традиционната за колежа браготворителна дейност. Учители и ученици събраха играчки и ги дариха на децата от Дом за деца, лишени от родителски грижи Крушуна.

В инициативата с голям ентусиазъм и собствен поглед към нея се включиха и участниците в кръжока по фотография.  Те заснеха учители и ученици с играчките-подаръци. Снимките разкриват топлите чувства, които ръководят колежаните в тази дейност, и даряват усмивки за техните приятели в Крушуна. Те, заедно с играчките и  мартениците за всеки малчуган, заминаха за Дома, придружени от специално направена картичка, подписана от всички.

Така колежаните изразиха своето уважение към две важни за тях –червено- белият символ на здравето и благотворителността, разбирана не само като социална дейност, но и като истинско отдаване.

Настъпването на първите пролетни дни е свързано и с нов голям успех на възпитаниците на Дарби колидж. Те постигнаха триумф на LNAT .

LNAT(National Admission Test for Law) е национален приемен тест за право. Той е насочен към уменията, които  са им необходими на кандидатите за обучениепо право. Изискван е от 10-те водещи за специалност право университета в Обединеното Кралство.

Учениците на Дарби Кколидж за пореден път доказаха, че са амбициозни, организирани и мотивирани да изпълнят своите цели. Николай Кацаров и Николай Гергов се изправиха пред предизвикателството на LNAT и постигнаха най-високите резултати. Получиха 28 точки , като средният резултат е 21.3 точки.

Поздравления!

Преподавателите от колежа са горди с техните постижения и се чувстват още по-амбицирани да преследват успеха.

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11