5/2013 - 22/06/2024 23:02

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

560
Усмивки преди голямата проверка!!!

(Дата: 2013-05-15) || (Брой: 5/2013) || Автор: Дарби

   

На 17.04.2013 залите на „Дарби Колидж“ се превърнаха в истински подиум по време на модно ревю с участието на ученици на Колежа. Елегантните дами бяха обучени от професионален модел. Поканените гости, фотографи и оператори се насладиха на блясъка на модното шоу, в което участваха и преподаватели. Новооткритите модни таланти смениха по няколко от тоалетите на дизайнерката Дафелия Пъндева. Гостите бяха очаровани от прекрасните модели, които дефилираха на авторски акомпанимент на пиано, изпълнен от Йоан-Дако Петков, също ученик на колежа. Роклите бяха истински произведения на изкуството – от кройки с класически силуети до предложения за по-екстравагантни дами.

Като допълнение към дейностите, носещи позитивни емоции и усмивки, учениците и учителите на Дарби Колидж направиха така, че градините около колежа вече да блестят с вълшебни цветове! Въпреки че засаждането на цветя е традиция в училището, цветната кампания тази година се радва на особено внимание. Всеки се включи със своя принос, но най-отдадените градинари станаха в ранни зори дни преди събитието, за да закупят професионални градински инструменти и разсад за цветя. 

В края на цветната акция ученици и учители отчетоха добре свършената работа и се убедиха в това колко удовлетворение може да им донесе работата в екип сред природата. Плод на старанието им е и новият, още по-приветлив вид на централния вход на „Дарби Колидж“! Събитието се състоя на 19.04.2013 мащабът му впечатли и живущите в района, които бяха възхитени от резултата от свършената работа.

След многото интересни и вълнуващи моменти през април, на 7 май 2013 г. официално стартира и изпитната сесия с външно оценяване. Между 7 май и 12 юни учениците ще се явят на общо 67 теоретични и практически изпита, спазвайки строгите правила на Cambridge International Examinations (CIE).

Най-тежката изпитна сесия в историята на колежа е кулминацията на 30-те учебни седмици, които учениците прекараха в интензивна подготовка, за да издържат изпитите с оптимални оценки. Външното оценяване е независима проверка не само на знанията на учениците, но и атестация на преподавателите. В този смисъл и ученици, и учители с нетърпение ще очакват датата 13 август 2013 г., когато CIE ще обяви изпитните резултати.

Нека пожелаем успех на възпитаниците на колежа – дано и тази сесия нареди резултатите им по върховете на статистиката на борда за целия свят!

 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11