1/2014 - 24/04/2024 22:17

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

616
ОТВОРЕНИ ВРАТИ В DARBI COLLEGE

(Дата: 2014-01-16) || (Брой: 1/2014) || Автор: Дарби

Атмосферата в едно училище е сред основните критерии, по които родители и ученици избират най-подходящото учебно заведение. Осъзнавайки колко важни са личните срещи в непринудена обстановка с ръководството, учителите и учениците, екипът на Darbi College превърна инициативата „Отворени врати“ в традиция.
В три съботи през учебната година колежът кани всички, интересуващи се от качествено английско средно образование, на дни на отворените врати. След предварително записване учениците с амбиция да получат английска диплома за средно образование и техните семейства са добре дошли да посетят Darbi College – едно различно училище в центъра на София. В съботния ден те имат възможност лично да се запознаят с екипа, който стои зад първото английско училище за IGCSE и A Level в България.
От разговор с Директора гостите ще научат какви са разликите между английската и българската образователна система и кои са предимствата на обучението в Darbi College. Всеки ученик получава персонален съвет за най-подходящия учебен план и подбор на предмети спрямо интересите си, желаната университетска специалност и плановете си за кариерно развитие.След като посетителите разберат защо A Level е ключът им към най-престижните университети в цял свят, обиколката им продължава към любимите предмети! През целия ден учителите – специалисти в своята област, са на разположение на ученици и родители, за да им разкажат как протича един типичен учебен час. Освен отговори на стандартни  въпроси за учебно съдържание и дисциплина в час, гостите научават и коя е най-малката частица, позната на човечеството, как интегралното смятане може да им помогне в реална ситуация, кой е най-успелият бизнесмен според сп. „Форбс“, защо пиесите на Шекспир са се играли през деня и още много други интересни факти.
Идеята на отворените врати е да предостави информация, която не е известна в публичното пространство. За тайни от „кухнята“ на колежа посетителите могат да попитат сегашните ученици, които ще разкажат всичко за учебния живот, компактните класове, любимите (и не толкова любимите J ) си предмети.
Следващите отворени врати в Darbi College са през месец март
. Ако и вие смятате, че личните впечатления и непринудената обстановка са по-добър начин за избор на училище , подгответе си списък с въпроси и се обадете на +359 878 670 483. Ще се радваме да се запознаем с Вас!

„Невероятно е с колко много въпроси идват учениците и техните семейства при нас. От опит знам, че това, което питат,е нещото, което ги притеснява в сегашното им училище. Това ни помага да бъдем различни и да им предложим обучение и отношение, което до сега  им е липсвало.“
Учител в Darbi College
 

„Бях малко скептична за отворените врати в Darbi College – не смятах, че има смисъл да отделям време през уикенда си за неща, които мога да прочета в интернет. Когато дойдох обаче, прекарах два часа в обиколка на училището и разговори с учители и ученици. Това, което научих от първа ръка, не го пише в рекламните материали, но беше основната причина за решението ми да се преместя в Darbi College. Сега не съжалявам за онези два часа.“
Ученичка в Darbi College

 
„Отворените врати са една от най-успешните ни инициативи за последните години. Освен че сплотяват екипа и създават приемственост между стари и нови ученици, ни позволяват да демонстрираме най-ценните предимства на колежа, които и най-добрата реклама не може да пресъздаде.“   
Г-жа София Желязкова, Директор на Darbi College
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11