2/2015 - 03/06/2023 18:09

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
DARBI COLLEGE - АРХИВ

716
Как да организираме перфектната екскурзия?

(Дата: 2015-02-11) || (Брой: 2/2015) || Автор: Дарби

Усъвършенстването на учебните планове в Darbi College никога не спира. В духа на засиления интерес към интердисциплинарни курсове в средното и висше образование Академичният съвет на колежа предлага нов предмет на учениците в степента IGCSE (14-16 г.) от следващата учебна година – управление на туризма (Travel and Tourism).

Предметът е създаден с цел да въведе учениците в една динамично развиваща се индустрия от глобален характер. Фокусът е ориентиран към практическите умения, както и към набор от модели и теории прилагани в тази сфера.

Учебното съдържание е разделено на шест дяла, всеки от които цели да задълбочи знанията в областта на управлението на туризма:въведение в туристическата индустрия, характеристики на световните дестинации, обслужване на клиенти и работни процедури, продукти и услуги, маркетинг и реклама, маркетинг и реклама на съпътстващи услуги.

Иновативният модел на предмета управление на туризма е разработен така, че учениците да черпят знания директно от личния си опит придобит по време на пътуване. Съчетанието с интересни факти за най-популярните световни дестинации, знания по география и насърчаването на мениджърски умения поставя предмета сред най-иновативните и интересни часове за тази възрастова група.

Освен обогатяването на общата култура учебното съдържание е насочено към ученици с едновременно космополитен, приключенски и предприемачески дух. Управление на туризма може да се използва като преход към по-класически академични дисциплини, напр. икономика, география, бизнес науки. И не на последно място – каква по-добра подготовка, за да могат учениците сами да организират перфектната екскурзия в България или чужбина? В крайна сметка това е ползата, която всички родители и ученици търсят в училището – идеалната комбинация от теоретични знания и практически умения, които учениците успешно да прилагат в реални ситуации.175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11