08 / 2009 - 18/10/2021 16:18

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

214
Детайлна информация-правилен избор

(Дата: 2009-10-15) || (Брой: 08 / 2009) || Автор: Дарби


 В Октомврийското издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина”  Консултантска къща „Дарби”  един от основните акценти е Кандидатстудентска кампания 2010/2011г. Отново под един покрив ще се съберат представители на чужди и български висши учебни заведения, отново консултантите на „Дарби” ще подпомагат избора на хилядите посетители, търсещи качественото образование.           
Водещ консултант за Висше образование на „Дарби” е г-жа Благовеста Евтимова, която е основния виновник за правилния избор и успешната реализация на стотиците млади хора, доверили се на „Дарби”. За нея настоящият момент е особено напрегнат, но тя ни посвети част от времето си, споделяйки с нас онова, което предопределя успеха на „Дарби”:
   
-Г-жо Евтимова,  какво отличава Консултантска къща „Дарби” от всички останали, познати в тази сфера?
-Консултантска къща ДАРБИ е една от най-утвърдените български фирми за кандидатстване в чужбина. Основна отличителна черта, която прави впечатление на всеки посетил офисите ни е професионализма на консултантите, занимаващи се от дълги години в сферата на образователните услуги. ДАРБИ е създадена, за да представя на младите българи най-добрите образователни програми, практически в цял свят. Освен това услугите ни са строго персонифицирани. Нуждите и интересите на  никой от нашите клиенти не попада под общ знаменател с останалите, а се търси строго индивидуалното разрешение на всеки случай.
Когато работим с някой кандидат студент поемаме грижа за неговите интереси изцяло и докрай. На всеки се осигурява индивидуално внимание, кандидатите се подпомагат в процесите по избор на специалност и университет, по време на подготвяне и подаване на документите, клиентите ни разчитат на нас за ефективна комуникация с избраните учебни заведения, а също така и на помощ при намирането на настаняване и резервирането на пътуване до университета.
-Какво отличава младите хора, които търсят вашите услуги?
-Ежегодно много кандидат студенти търсят консултантите ни за съвет и помощ при кандидатстване в чужбина. Това което ги обединява в общия случай са високите критерии и очаквания към бъдещите университети. Младите хора, с които работим полагат изключителни усилия, за да покажат максимално добри академични резултати и желаят да се борят за места в най-престижните университети по света. Все по-малко хора се подвеждат в избора си на университет по лъскави реклами и гръмки обещания.
-Кои са най-търсените специалности?

 
 

-По отношение на специалностите всяка година сме свидетели на удивително разнообразие от области, в които младите хора търсят професионално развитие. Ако трябва да се цитират имена трябва да се споменат специалности като икономика (в трите си форми – икономикс, финанси и мениджмънт), психология, политика и международни отношения, архитектура, дизайн, компютърни науки, молекулярна биология, био-медицински науки и много, много други, по-общи или по-специфични специалности. Всеки избира за себе си онази област, в която вижда най-перспективна собствената си реализация, и където може да реализира най-голям напредък.
-Какво прави Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” толкова атрактивно за учащите се и техните родители?
-Изложението „Отворени врати за образование в чужбина” всяка година дава възможност за лична среща на заинтересованите младежи и техните родители с възможностите за обучение в чужбина на всички нива. Няма по-добра алтернатива, за да се ориентираш в това какво те очаква, ако заминеш да учиш чужбина, от това да поговориш с представители на конкретни учебни заведения от съответната държава или със студенти обучаващи се там. Дори да не открият своя университет сред представените на изложението, посетителите могат да се запознаят в детайли с образователните системи в различни държави и за начините за кандидатстване там, да се ориентират в чисто битовите и социални аспекти на бъдещото си пребиваване далеч от дома и много други дребни, но важни детайли, които ще им спестят разочарование.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11