6 / 2010 - 28/01/2022 18:33

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

286
Футболно обчение в University of Bedfordshire,защото... светът е футбол

(Дата: 2010-06-16) || (Брой: 6 / 2010) || Автор: Дарби


 За милиони хора по целия свят футболът е повече от хоби, любим спорт, начин за разтоварване или убиване на време. Той е нещо свято, реликва, религия... И поводите да се отпразнува тази страст започват, но далеч не свършват със Световното първенство по футбол, което за пореден път отново влезе по домовете на запалянковците.

Затова за всички вас, които обичате, прекланяте се и живо се интересувате от историята, настоящето и бъдещето на този еденствен по рода си спорт, University of Bedfordshire в Англия, Великобритания, предлага уникалната бакалавърска програма Футболно обучение.

Университетът разполага с няколко кампуса, но главните са в Bedford и Luton, където биват настанени и записалите футболната специалност. Сред отличителните белези на учебното за ведение са: висококачествено образование, всеотдайна грижа за студентите и отлични перспективи за личностно и професионално израстване. Учебната програма и курсовете, включени във всяка дисциплина, са плод на съвместните усилия на преподавателския колектив и работодателите от водещи фирми на Острова. Тези тесни връзки играят ключова роля при подсигуряването на широк диапазон от квалификационни и акредитирани от индустрията обучения за възпитаниците на University of Bedfordshire.

И ако коженото кълбо все още не е приковало вниманието ви, ето няколко много основателни причини да запишете 3-годишната редовна бакалавърска програма Футболно обучение.

  • Курсът е устроен и разработен така, че да отговори на очакванията на онези, които се интересуват от спорта и културата му, и искат да се реализират в някоя от нишите на футболната индустрия.
  • Всеки член на академичния екип е известен със солидните си опит и познания по един или повече аспекти от специфичната материя.
  • Обучението е мулти-дисциплинарно и засяга въпроси за управлението на футбола, ролята му в обществото, треньорската работа, и измерението на спорта като цяло. Четирите онсновни теми са: трениране на футбол и развитие, наука на футбола, футболно управление и администрация, и футбол и общество. Не по-малко целенасочени и интригуващи са и областите, около които са подбрани съответните предмети, сред които: Футбол и общество, Футболен бизнес, Спортни фенове, Въведение в треньорските умения, Развитие на треньорските умения, Учене и трениране, Въпроси в спорта, Развитие в спорта, Спортни травми и контузии, Напреднало фитнес оценяване, Управление на спорта и отдиха, Футбол и медии.
  • Разкриват се възможности за спечелването на футболни треньорски награди
  • Курсът е повлиян и тясно обвързан с бизнеса, управлението и социалните науки. Налице са и партньорства с професионали футболни клубове и сдружения, опериращи на територията на Англия.
  • Завършилите Футболно обчение коват успешни кариери във футболната адмистрация, треньорската практика и развитие, или се реализират на друго, пак свързано със спорта, поприще.
  • University of Bedfordshire е помислил и за тези, за които 3 години потапяне в изконните тайни на футбола не стигат. Те могат да продължат обучението си в една от двете магистърски програми: Управление на спорта и общество или Спорт, отдих и бизнес Мениджмънт.
 

Методът на оценяване не се различава от този, използван за другите бакалавърски дисциплини, и включва eсета, доклади, изпити, презентации и групова работа.

Ако все още имате колебания дали специалността Футболно обучение е правилната за вас, само си припомнете, че по статистически данни 25% от населението на земята са футболни запалянковци. Това означава, че няма как опитът, знанията и уменията, придобити в University of Bedfordshire, до останат недооценени, след като над 1.5 млрд. души са свързани, зависими или част от футболната индустрия.


За повече информация можете да се обърнете към консултантите на „Дарби” на тел. 02/988 03 40 или на e-mail: eshsa@einet.bg.
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11