1/2016 - 04/12/2022 03:56

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА - АРХИВ

791
... по пътя към успеха

(Дата: 2016-01-12) || (Брой: 1/2016) || Автор: Дарби

 Началото на всяка Нова година обикновено е заредено с планове и обещания за рaзвитие или промяна. Ние ще напрaвим точно обратното ще обърнем поглед назад, за да почерпим вдъхновение и сили от успехите постигнaти през изминaлата година, когато кандидат-студентите на Дарби бяха приети в отлични университети в цял свят. Имената на едни от учебните заведения будят възхищение и респект, други пък с иновативност и грижа за просперитета на възпитаниците си спечелиха доверието на бъдещите си студенти. Изберете с Дарби своето бъдеще и уверено поемете по пътя към успеха!

Планирането и полагането на основите в кариерата на един млад човек е отговорна и предизвикателна задача. Задача, която изпълва ежедневието на консултантите в ДАРБИ вече двадесет години и носи удовлетворение и радост от успеха на всеки студент, приет в най-желания университет.

Първата среща
Общият разговор, с който започват срещите ни с новите кандидат-студенти е възможност да вникнем във всяка една лична история и заедно с бъдещите студенти и техните родители да очертаем кривата на успешното развитие.  Уточняването на изискванията за прием, сроковете и процедурите за кандидатстване, предоствянето на подробна информация за учебните такси, кредити, стипендии, настаняване, пътуване и застраховане на студентите в различните държави, обрисува пълната картина от възможности.

Стратегически подбор

Приемът в университет е „сделка”, в която университетите се стремят да приемат най-добрите студенти, а кандидатите – да спечелят доверието на най-уважаваните университети. Щастливата развръзка обикновено е плод на добро планиране и стратегически подбор на най-подходящите университети за съответния кандидат, съобразени с индивидуалните му характеристики и предпочитания.

Кариерно тестуване

Точният избор на университети, често минава през проверка на потенциала на кандидата за успешна реализация в определена професионална област. Психологическият тест , използван в Дарби, дава реалистична картина на силните и не дотам развитите характеристики на всеки кандидат, което е от изключително значение при определяне на нй-подгодящата специалност.

Когато целите са начертани
Процесът на кандидатстване може да се простира във времето до една година, наброявайки множество действия по различни процедури. Първоначално работата с ДАРБИ включва съдействие при събиране на нужните документи, както и инструкции за писане и коригиране на мотивационните писма, нужни за открояване на съответната кандидатура. Важна стъпка представлява попълването и подаването на формулярите към избраните университети, както и последващата кореспонденцията с тях. Междинните консултации в ключовите периоди на кандидатстването, потвърждаването на място, превод и легализация на документи, изпращане на дипломи до университетите, заявяване на настаняване, попълване на формуляри за заеми и записване в университет, резервиране на полет, застраховки, визи (където е нужно), ориентация преди заминаване. На всеки етап се осъществява координация с желанията и намеренията на кандидата по повод на съответните процедури.

Ако Ви предстои кандидатстване в чуждестранен университет, обадете се в ДАРБИ, за да уговорите първата си среща с наш консултант! Много студенти постигнаха успеха с ДАРБИ, доверете се и Вие! Опитът и професионализмът ни ням да Ви разочароват!

www.darbi.eu175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11