08 / 2007 - 24/04/2024 21:15

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

25
ВСИЧКО Е О КЕЙ

(Дата: 2007-10-26) || (Брой: 08 / 2007) || Автор: ДАРБИ

Изложението „Отворени врати за образование в чужбина” е идеалното място, където всички кандидат студенти могат в лична среща с представители на различни университети да научат повече за възможностите за обучение в чуждестранни образователни институции.
Много от онези, които посетиха предишното изложение, вече са студенти на Острова. Вижте първите впечатления и очакванията им от предстоящата академична година.

Brooke House.jpgСанем Гаджал
Canterbury C.C. University
Музика - Подготвителна програма

Пътуването ми до Кентърбъри мина нормално. В университета всички са много приятни и търпеливи хора. Все още текат различни регистрации и не сме започнали истинските занятия, но се надявам всичко да върви така гладко и за напред.
Благодаря на „ДАРБИ” за добре свършената работа и се надявам и в бъдеще да имам хубави новини, които да споделя.


Мариела Маркова
Southampton Solent Univesity
Право – първи курс

Цялата група пристигнахме живи и здрави, настанихме се и всичко е точно. През следващите дни ми предстои да си уредя здравните въпроси и да си открия банкова сметка. Сега се занимаваме с битови въпроси – купуване на съдове и други прозаични неща, но определено всички сме по-спокойни, в сравнение с дните преди заминаването. Очакваме с нетърпение в кампуса да пристигнат всички студенти и да започнат учебните занятия.

Мартин Димитров
Southampton Solent Univesity
Уеб дизайн – първи курс

Тук нещата вървят добре, но не толкова напрегнато колкото очаквахме. Просто от време на време ни викат в университета, за да попълваме различни формуляри и да придвижим разни организационни неща. Впечатленията ми от университета са много добри, а и постепенно свиквам с живота в Англия. Първоначално имах определени затруднения с пресичането, тъй като колите винаги идват, от където не ги очакваш. Като изключим дъждовете, които валят всеки ден, останалото сякаш е „ОК’ поне за сега.
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11