5 / 2010 - 28/11/2021 22:24

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

274
Дух на глобализъм и професионализъм в European University

(Дата: 2010-05-13) || (Брой: 5 / 2010) || Автор: Дарби European University (EU) е частна международна група от бизнес училища, успешно приспособили американския бизнес модел към традиционното европейско образование. Основан през 1973 г., той бързо се превръща в една от водещите образователни бизнес институции в света,поради успешната комбинация на новаторски програми от САЩ с  традиционните такива от Европа.

Защо да изберете EU?

  • За да е в крак с нуждите на глобализираното бизнес общество и да послужи като платформа за него, EU разполага с широка мрежа от кампуси в Европа и Азия: Испания, Швейцария, Германия, Гърция, Великобритания, Сирия, Китай, Тайван, Филипините, Сингапур, Казахстан, Турция. Всички те следват идентична учебна програма и учебници, което позволява на студентите да се прехвърлят от един в друг кампус след края на всеки семестър.
  • Класовете са малки – от 20 до 25 души, което насърчава интерактивните дискусии и улеснява общуването между студенти и преподаватели
  • Университетът извежда възпитаниците си до лидерски позиции като набляга на метода на използването на примери за илюстрация и решаването на съвременни бизнес въпроси и дилеми
  • Всяка една от специалностите е изготвена съвместно със старши изпълнителни лица от света на бизнеса и подлежи на постоянно обновяване и подобряване в зависимост от текущите им оценки.
  • Една част от академичния екип е съставена от докторанти по съответните специалности, а другата – от консултанти, предприемачи и експерти от международните бизнес и професионални кръгове. Тази симбиоза позволява да се вземе и приложи най-доброто от двата свята, което и създава уникалната и висококачествена среда на обучение. Преподавателите работят с всеки един от възпитаниците индивидуално.
  • През първата година, обучението може да е на англиийски, или на официалния език на страната, в чийто кампус сте.
  • Международният обмен е сред най-големите предимства на European University, тъй като спомага за културното многообразие и поставя основите за ефективно взаимодействие между завършилите на световния пазар. В редиците на студентите и професорите има представители от над 70 националности.
  • Друго предимство са отличните връзки на университета със световни компании и организации и подкрепата, която оказва на студентите при осъществяването на контакт с тях. „Adidas”, „Apple”, „BMW Group”, „BNP Paribas”, „Coca-Cola”, „Deloitte & Touche”, „Deutsche Bank”, „DHL”, „General Motors”, „Google”, „IBM”, „LOREAL”, „Mc Donalds”, „Nike”, „Nokia”, „Shell” са само някои от местата, в които завършилите EU правят кариера.

Богат избор на програми
Бакалавърските специалности, всяка с продължителност 3 години, от които може да избирате са:

Бизнес Администрация (има и едно-годишна магистърска програма),

Комуникации и ПР

Международни Отношения,

Управление на Международните Системи,

Мултимедиен Мениджмънт,

Спортен Мениджмънт,

Туризъм и Отдих Мениджмънт,

Управление на Богатството.

За всяка една от тях налице е опцията за редовно, задочно или дистанционно обучение.
Ако следвате Комуникации и ПР, изучаваните предмети ще са реклама, комуникации, маркетинг, преговори, проучване, публикации и публичност, които подготвят за позиции в света на рекламата и маркетинга. В Бизнес Администрацията акцентът пада върху счетоводството, икономиката, финансите, мениджмънта и поведението на потребителите, като завършилите бързо получават ръководни постове. Бакалаврската степен по Международни Отношения ви подготвя за активна роля в правителствените, неправителствените и дипломатически структури или правото. В специалността Туризъм и Отдих Мениджмънт влизат курсове по туризъм и околна среда, управление на курорти, управление на туристически дестинации, урбаницазионен туризъм и др., а възможностите за реализация са в туристическата и развлекателна индустрии. Управление на Богатството пък се препоръчва на всички онези, които планират да управляват семеен или друг частен бизнес или наследствено имущество. Програмата покрива ключови бизнес аспекти като счетоводство, финанси, човешки ресурси и гражданско право, и крайната й цел е да ви научи да управлявате умело авоарите си.
Разнообразието в подходите, възможностите за придобиване на практически опит, потапянето в интернационална среда във всяко едно отношение, високото ниво на подготовка, правят European University предпочитано учебно заведение за много кандидат-студенти по света.
За повече информация може да се свържете с консултантите на „Дарби” на телефон 02/988 03 40 или  по e-mail: eshsa@einet.bg. 

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11