1/2014 - 24/04/2024 22:04

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

610
Магазин за езикови ваканции – за всекиго по нещо и с отстъпки

(Дата: 2014-01-16) || (Брой: 1/2014) || Автор: ДарбиЛетни предложения през януари


Коледните празници отминаха, но Консултантска къща „Дарби” продължава с подаръците. От консултантската къща предлагат летни езикови ваканции в чужбина с отстъпки в цената.
Летните езикови ваканции са специално разработени програми, по време на които учениците се забавляват, създават нови приятелства и заедно с това усвояват езика на съответната страна. Подходящи са за всички възрасти.
Традиционно, в края на месец януари „Дарби” провеждат Изложение за образование в чужбина /25-26.01 – х-л „Радисън”, София, 28.01 – х-л „Димят”, Варна/ . По време на Изложението ще работи Магазин за езикови ваканции в чужбина. Той отваря врати малко преди Изложението на 20 януари и продължава и след това – до 21 февруари 2014г.
На „щандовете” на Магазина за ваканции ще откриете новия каталог с предложения на „Дарби” за незабравими летни приключения и забавления и да закупите езикова ваканция с намаление. Всички групови програми на Консултантска къща „Дарби” ще бъдат с от 3 до 10% отстъпка. А отстъпките по някои индивидуални програми, са до 100 лири.
Ваканциите тази година са в Англия, САЩ, Германия, Франция, Италия, Малта, Испания и др., а за най-подходящата ще ви ориентират консултантите на „Дарби”.
За лятото на 2014 от „Дарби” предлагат наистина уникално приключение и обучение – езикова ваканция в Лос Анджелис, САЩ. Програмата се провежда в кампуса на Occidental College, само на 8 мили от центъра на града. Включени са общо 40 учебни часа занимания по език, много спортни и развлекатлни занимания, както и 4-ри дневна екскурзия до Гранд Каньон и Лас Вегас. Другите атрактивни места, които са предвидени за посещение са: плажовете на Калифорния, Бевърли Хилс, Санта Моника, Сан Диего и др.
Друга ваканция съчетава две държави – САЩ и Канада. Програмата се провежда в кампуса на университета Монтклеър, Ню Йорк. Кампусът е разположен на 20 минути от Манхатън и разполага с отлични условия за обучение и спорт. Неразделна част от пограмата е 4-дневната екскурзия до Канада с посещение на Ниагарския водопад, Торонто, Отава, Монреал. Разбира се, включени са и много екскурзии в центъра на Ню Йорк, както и двудневна програма в столицата Вашингтон.
Ако Америка ви се струва твърде далеч, от „Дарби” предлагат  пътуване в група в Лондон, Оксфорд и Бат. А за тези, които предпочитат индивидуалното пътуване, могат да открият много програми, събрани в Каталога за 2014 .
Спортните програми съчетават обучение по език с баскетбол, тенис, голф, плуване и др. Предлагат се и Футболните програми на „Челси” и „Ареснал”. В Барселона пък можете да тренирате с деца от цял свят и да се потопите в историята и успехите на един от най-великите испански отбори.
Ако сте любител на изкуството, за вас е  някоя от специализираните ни програми : английски език с рисуване, с танци, рок академия, актьорско майсторство, филмово операторство, дигитална фотография и др.
От „Дарби” предлагат също така и програми за млади бизнес лидери, които са полезни за обучението по водене на бизнес разговор, управление на екип и презентиране – като себе си, така и фирмата, за която работите.

За тези от Вас, които възнамеряват да  продължат образованието си в чужбина, „Дарби” предлага голям избор от традиционни пансионатни училища . В тях не само ще усетите характерната атмосфера на британското училище, но и ще може да се запознаете с деца, които учат в такива училища през годината.
Специални програми за тийнейджърите над 16 години, които искат да бъдат по-независими и имат нужда от по-задълбочена подготовка по език. При тези програми Вие сами избирате продължителността и интензивността на обучението.
 
 За тези, които искат да направят лятото си по-интересно, а кариерата си по-успешна, мястото е ясно – Изложение за образование в чужбина /25-26.01 – х-л „Радисън”, София, 28.01 – х-л „Димят”, Варна/. След края на Изложението, можете да ни намерите „Дарби” на адрес – София, пл. „Света Неделя” 4; тл: 02 988 10 82 ; e-mail: sledu@darbi.eu

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11