1/2015 - 28/11/2021 23:04

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

705
Магазинът за езикови ваканции отново отваря врати

(Дата: 2015-01-15) || (Брой: 1/2015) || Автор: ДарбиПрез месец януари, за шести пореден път, ще отвори врати традиционният за Консултантска къща „Дарби” Магазин за езикови ваканции. Магазинът ще работи в периода 19 януари – 18 февруари 2015г и ще предложи атрактивни намаления по нашите езикови програми, които и тази година обещават незабравими приключения и забавления.

Yale University По време на Магазина всички езикови ваканции с пътуване в група ще бъдат с намаление. За лятото на 2015г. сме подготвили общо 6 такива програми. Безспорно една от най-атрактивните ни програми с пътуване в група е тази провеждаща се в университета Йейл. Тя е за деца от 13 до 18г и освен обучение по език, включва посещения  и на други университети от Бръшляновата лига – университета Харвард, университета Браун и университета Колумбия. Програмата е с отстъпка 50 долара по време на Магазина.

За децата, които желаят да се докоснат до очарованието на английската столица предлагаме две езикови ваканции в Лондон: едната се провежда в Royal Holloway, a другата в университета Гринуич.

Ако детето Ви предпочита приключения, предлагаме езикова ваканция в Нотингам – градът на Робин Худ. Тя се провежда в английското пансионатно училище Trent College и е подходяща за деца от 12 до 17г. Програмата също е с отстъпка от 50 лири по време на Магазина.

За най-малките (8-12г) предлагаме групова езикова ваканция в традиционното английско пансионатно училище BromsgroveБромсгроув. То е основано през 1553г и предлага сигурна и спокойна среда за децата Ви и обучение съобразено с възрастта им. Отстъпката на тази програма по време на Магазина също е 50 лири.

Всички, които предпочитат децата им да пътуват индивидуално също ще получат отстъпка по време на Магазина. Индивидуалните ни програми във Великобритания са с отстъпка от 100 до 200 лири. Така например езикова ваканция в английското пансионатно училище Felsted School е с отстъпка от 100 лири, програмата Управление и лидерство  е с отстъпка от 130 лири при записване за 2 седмици, а подготвителната ни програма за кандидатстване в британски университети е с отстъпка от 150 лири.

Децата, които имат интереси в областта на фотографията, със сигурност ще харесат програмата ни The Lays School – Фото и филмова академия.

Само в периода на магазина, тя ще бъде с отстъпка от 200 лири.

Ако детето Ви изучава други чужди езици: немски, италиански, испански или френски също ще можете да изберете програма с отстъпка по време на Магазина. В Швейцария например, освен отстъпка от 100 франка, детето Ви ще ползва и бонус – настаняване в луксозна стая. Предложената програма се провежда в Лейзин.

За младежите и възрастните над 18г. ще предложим езикови курсове в целия свят. С Консултантска къща „Дарби” можете да изучавате английски, немски, испански, руски, италиански и др. езици, можете да се подготвите за сертификат или да подобрите знанията си по бизнес английски. Препоръчваме Ви курс по английски език в Лондон с отстъпка от 105 лири на седмица, валидна само по време на Магазина.

Ще се радваме да ни посетите лично в офиса или по време на нашето изложение за образование в София на 25 януари, хотел ”Радисън” и във Варна на 27 януари, хотел ”Димят”, за да Ви разкажем по-подробно за всички отстъпки и атрактивни оферти, както и да Ви дадем нашият нов каталог за езикови ваканции и курсове в чужбина! Всички, които посетят нашето изложение в гр. София, ще могат да се възползват и от отстъпки до 20%, валидни при записване в определени програми само в дните на Изложението.

За регистрация за Изложението натиснете ТУК.
За повече информация: тел. 02/988 10 82 или на имейл: sledu@darbi.eu
175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11