2/2015 - 24/09/2022 19:33

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

709
Езиково обучение за родители с деца в Англия

(Дата: 2015-02-11) || (Брой: 2/2015) || Автор: Дарби

детски програмиЗа всички родители, които се притесняват да изпратят децата си в чужда държава сами, Консултантска къща „Дарби” предлага специализирани езикови прграми за родители с деца. В тези програми и децата, и родителите имат часове по английски език, а следобедите имат организирани общи мероприятия.

Такава програма предлага британското пансионатно училище Moreton Hall. То е разположено в красива провинциална местност на около 1 час от Бирмингам, Ливърпул и Манчестър.

Програмата за деца и родители включва изучаване на английски език с различна интензивност и следобедни занимания. Родителите могат да избират между 20 учебни часа обучение на седмица и курс, акцентиращ върху британската култура и начин на живот, с преподаване на английски език 5ч. седмично. Следобедите са предвидени за екскурзии,детски срещи с деца от Великобритания или спортни занимания в училището – плуване, фитнес и др. На децата се предлагат две програми, съобразно възрастта им – за деца от 4-7г., обучението включва 3ч/ден обучение по език с квалифициран педагог и занимания по плуване с инструктор. Децата от 8-13г. се разпределят по групи според нивото им на владеене на английски език. Обучението също е по 3ч/ден в съчетание с плуване, уроците са интерактивни и забавни, развиват умения за говорене, четене, слушане и писане. В следобедните часове родителите могат да заведат децата си на екскурзия  или да ги оставят да се включат в различни мероприятия с британски деца. За по-големите деца се осигуряват семинари по танци, театър, спорт и др.

За родителите, които предпочитат големите градове, има подобна програма в Лондон. детскиПровежда се в училище в Белгравия, в близост до спирката на метрото  Виктория и Хайд Парк. Родителите имат занимания в сграда, отделно от децата. Сградата се намира в близост до детското училище. Заниманията по език и на децата, и на родителите се провеждат всеки ден от понеделник до петък, от 09:00 до 13:00ч. Обучението е съобразено с възрастта и потребностите им, състои се от 20 учебни часа седмично, които развиват умения за четене, писане и слушане. Акцентира се върху упражнения за говорене. Предварително се прави тест за определяне на нивото, както на децата, така и на родителите.

Ако се интересувате от тези и други възможности, свържете се с нас на тел. 02/988 10 82 или на имейл: sledu@darbi.eu175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11