4/2016 - 23/07/2024 05:13

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

820
Дестинация Испания – летни езикови ваканции с английски и испански език в испанското пансионaтно училище Colegio Unamuno

(Дата: 2016-04-13) || (Брой: 4/2016) || Автор: Дарби

Colegio Unamuno е престижно частно пансионатно училище за средно образование, разположено в Малага, Испания. То обучава по испанската образователна система и приема както ученици от Испания, така и деца от цял свят.

Училището се намира в един от спокойните жилищни райони на Малага, в близост е до университета. Около него има банки, супермаркети, аптека, ресторанти, кафенета, удобни транспортни връзки. Colegio Unamuno предлага отлични условия за обучение, настаняване и спорт: плувен басейн, спортен салон с фитнес зала, игрища за футбол, волейбол, велосипеди, зала за игри и отмора, компютърна зала, над 20 светли и модерно оборудвани класни стаи снабдени с интерактивни бели дъски, безжичен интернет достъп. Настаняването е в специално обособено общежитие към училището. Момчета и момичета се настаняват на отделни места, стаите са единични, двойни или тройни, комфортно обзаведени, със самостоятелна баня и тоалетна на всеки 2 стаи. Училището предлага изхранване на пълен пансион – закуска на бюфет, обяд, следобедна закуска и вечеря. Храната се приготвя на място. В училището има денонощно служители, които са на разположение на децата.

През лятото Colegio Unamuno предлага разнообразие от езикови програми с изучаване на испански или английски език за деца от цял свят. Програмите се провеждат от края на юни до средата на м. август. Те включват по 15 уч. часа занимания по избрания език, следобени активности като водни спортове, разходки сред забележителностите на Малага и региона, футбол, баскетбол, езда и др.
Училището предлага и атрактивни програми за родители с деца. При тях има възможност родителят и детето да се настанят заедно. Детето участва в програмата заедно с други деца, а родителят по желание може да избере дали да се обучава или не.

Особено интересна е и ежегодната им Футболна школа, която се организира съвместно с ФК „Челси”. Мотото на програмата е „Учим се да играем, играем, за да научим”. Децата имат занимания по испански или английски до обяд, а в следобедните часове играят футбол с треньори от школата на „Челси”.

На 20 април 2016 година директорът на Colegio Unamuno ще представи училището в София. 

За повече информация: 
Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби”, тел. 02/988 10 82 или email: sledu@darbi.eu175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11