02 / 2008 - 30/11/2021 18:14

ИЗДАНИЕ НА ДАРБИ - ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

                          


 

 

 

 
НА ФОКУС - АРХИВ

85
„St. Giles” - Превъзходно обучение с половинвековна традиция

(Дата: 2008-02-21) || (Брой: 02 / 2008) || Автор: ДАРБИПървият колеж St Giles е открит в Лондон през 1955 г. от Пол и Диана Линдзи. Оттогава организацията се е разрастнала в Обединеното Кралство, САЩ и Бразилия.

 Днес, с повече от петдесет годишен опит в преподаването на английски език и управлението на училища, групата колежи St Giles е една от най-големите и преуспяващи международни организации за обучение по английски език, с общо седем училища по света. Всяка година средно 10 000 ученици от около 90 различни страни избират St Giles за нуждите си в областта на обучението по английски език.
Учебните центрове на St Giles се намират на атрактивни и вълнуващи места. От международно признатата класа на космополитния лондонски център, модерната „Висока порта”, шумния Брайтън или слънчевия Ийстбърн в Обединеното Кралство до модерния град Сан Франциско в САЩ. Дори нещо повече- организацията предлага курсове за бразилски курсисти в Сао Пауло и Кампинас.Общообразователни Курсове по английски език

В St Giles разбират, че различните курсисти имат различни нужди. Основна цел на St Giles при преподаването на английски език е да позволи на учителите да се запознаят с вашите индивидуални нужди. Курсовете предлагат подготовка във всичките четири основни езикови умения: четене, писане, говорене и слушане. Още в самото начало, обаче, вие ще откриете, че основните неща, на които се набляга в подготовката, са говорене и слушане - общо взето, основните изисквания към човек, владеещ английски език.

Tипичната Общообразователна програма включва:
Развиване и подобрение на вашия говорим английски и превръщането ви в разбиращ и уверен слушател;

 • Развиване на вашите умения да слушате и да разбирате;
 • Придобиване и усъвършенстване на способността да използвате основните граматически конструкции в английския език;
 • Всекидневния английски език, който можете да използвате в реални ситуации говоримо и писмено;
 • Писмени упражнения и изпитване на способността за разбиране.

Курсове за Подготовка за сертификатни изпити

 Най-добрият начин да докажете вашето ниво на владеене на английски език е чрез международно признатата EFL квалификация (EFL - английски като чужд език). Те предлагат редица международни EFL изпити за всички нива- от средно до ниво за напреднали и подготвителни курсове за изпитите на Cambridge, IELTS и TOEFL, които са разпределени през цялата година.

 

Английски език за специални цели
Курсовете на St Giles за специални случаи се предлагат на курсисти със средно или по-високо ниво на английски език. Курсовете продължават четири седмици и включват 28 урока на седмица. Класовете са малки (максимум 12 ученика, средно по 8) и така курсистите получават много индивидуално внимание и ръководство. Програмата по английски език за специални цели комбинира уроци по общ английски език, провеждащи се сутрин и уроци за специални интереси, състоящи се в следобедите в една от следните сфери:

 • Английски за изкуства и дизайн
 • Английски за бизнес цели
 • Английски плюс подготовка по информационни технологии
 • Английски за IELTS или TOEFL
 • Английски за целите на туризма

Ваканционни курсове
Ваканционните програми за това лято, предлагани от St Giles London Highgates, предлагат структурирана програма за социални и културни занимания, провеждаща се сутрин, следвана от избор от 15 или 20 урока по английски на седмица, провеждани следобед. Чрез тази програма вие можете да релаксирате и да си създадете приятелства, както и да научите повече за британския начин на живот и култура и в същото време да подобрите вашия английски! Цените включват всички входни такси, преподаване и учебни материали.

Вашият първи ден в St Giles
Приятелски настроеният персонал ще ви накара да се почувствате комфортно и добре дошли и ще ви настани в подходящия клас възможно най-бързо. Когато пристигнете в колежа St Giles вие веднага ще пристъпите към така наречената ориентация. Тя включва:

 • тест за определяне на вашето ниво – за да сте сигурни, че сте в правилния клас
 • представяне на училищната база и ресурсите за обучение
 • информация за мястото, където се намирате
 • приветстваща реч на директора на училището

В процеса на обучение ще имате много възможности дa повлияете на хода и съдържанието на вашия курс, използвайки материалната база и съветите на вашите учители. Тъй като учебните програми са създадени с оглед на индивидуалните нужди на отделния курсист, в хода на учебните занятия се моделира и личната ви програма.
Всички курсисти имат възможност редовно да се срещат лично с техния главен учител. По време на тези беседи ще дискутирате прогреса ви, свързан с езика и ще се запознаете с възможностите, които курсът предлага занапред. Тези беседи, лице в лице, са само една от възможностите, предлагани ви за подобряване на вашия курс и възможността да дискутирате с учителя си кои други сфери бихте желали да покриете през следващите седмици. Запазва се писмен запис на тези беседи, което дава възможност да се следи вашия прогрес по време на курса.

Край на курса
В края на вашия курс вие можете да получите сертификат, който да удостовери вашите постижения в St Giles . На учениците се предлага избор между два сертификата, приключващи курса:

-The St. Giles Certificate of Studies се дава на ученици, които завършат каквато и да е програма в St Giles и удостоверява, че сте завършили ниво по английски език (над средно).

-The St. Giles Certificate in English се дава на ученици, които успешно са преминали писмен изпит по време на някое от шестте нива. Вашите учители ще ви кажат повече за тези изпити в течение на самия курс.

175
Удължени срокове за кандидатстване във Великобритания – прием 2016
(Дата: 2016-02-02)
164
ЗА КУРСИСТИ, КОИТО ТЪРСЯТ СЕРИОЗНА IELTS, TOEFL, SAT, FCE, CAE ИЗПИТНА ПОДГОТОВКА
(Дата: 2014-04-14)
152
Помощ от ДАРБИ за кандидатстване в чужбина
(Дата: 2013-10-14)Copyright @ 2007-2011 Vzor.org by Developers.bg
Последно обновяване на сайта: 5/04/11